ŠUTI I SLUŠAJ

Neki glazbenici baš ne vole mobitele na koncertima, pa su ih spremni i uništiti. Ovo su najpoznatiji primjeri

  • Autor: T. B.
  • Zadnja izmjena 17.06.2019 13:34
  • Objavljeno 17.06.2019 u 13:34
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prilično je dobro poznato da velik broj izvođača ima sve manje strpljenja za onaj dio moderne publike koja bi radije snimila koncert nego ga direktno iskusila, pa ne čudi da reakcije na takve događaje izazivaju od duhovitog do prilično nepromišljenog ponašanja

Tom Morello

Na koncertu u Illinoisu Tom Morello (Rage Against the Machine, Audioslave) pozvao je publiku na pozornicu, no kad je jedan od obožavatelja izvadio mobitel kako bi se snimio s glazbenikom došlo je do neobičnog preokreta. Morello mu je uzeo telefon i bacio ga u publiku.

S obzirom da je Tom Morello prije koncerta upozorio da ne dozvoljava korištenje mobitela tijekom koncerta, imao se pravo naljutiti, no bacanje relativno teškog predmeta u publiku baš i nema isprike.

Obožavatelj koji je ostao bez telefona ostao je zatečen samo na sekundu nakon čega je nastavio uživati u tome da se nalazi na pozornici.

Rob Halford

Rob Halford grupe Judas Priest ponio se još i gore od Toma Morella. Nakon što je ugledao jednog člana publike kako ga snima iz prvog reda, Halford mu je udarcem noge izbio aparat iz ruke. Telefon je odletio u publiku i mogao je nekoga ozbiljno povrijediti.

Neugodni događaj zbio se također u Illinoisu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Corey Taylor

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) tijekom svog koncerta jednoj je osobi u prvom redu izbio telefon iz ruke nakon što je vidio da nešto tipka na njemu. Kao što smo rekli, jasno nam je da mobiteli živciraju izvođače, no nemoguće je znati je li osoba primila neku važnu poruku na koju je odmah morala odgovoriti.

Prilično je nepromišljeno napadati aparate na kojima danas često imamo važne podatke, fotografije voljenih osoba i o kojima nam često ovisi i prijevoz kući.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Adele

Adele se tijekom koncerta u Italiji obratila nekome u publici tko ju je snimao. Reakcija pjevačice je u ovom slučaju bila potpuno opravdana jer je osoba donijela čak i stativ za kameru.

'Možete li prestati snimati s tom kamerom? Jer možete uživati u mom nastupu uživo. Stvarno sam tu, pa me možete gledati uživo, umjesto preko kamere. Ovo nije DVD, ovo je stvarni nastup', rekla je pjevačica.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Harry Styles

Pjevač Harry Styles doživio je obratnu situaciju. Jedna djevojka iz publike na koncertu u Los Angelesu bacila je svoj mobitel na pozornicu.

Pjevač je njenu gestu dočekao humorom. Uzeo je telefon i nazvao joj mamu – koja je također bila na koncertu, no u drugom dijelu auditorija.

Nakon kratkog razgovora koji publika nije mogla čuti, Harry Styles nastavio je u duhovitom tonu.

'Ne, ne mogu to učiniti. Petak je', bila je jedna od rečenica koju je uputio osobi na drugom kraju razgovora.

Styles je na kraju telefon bacio natrag u publiku uz odobravanje i smijeh publike. Dobar dio mnoštva nudio je pjevaču da nazove i njihove majke.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!