NEOČEKIVANI GOST

Klinac mrtav-hladan uletio stričeku usred obavljanja nužde i oduševio internet

04.04.2018 u 13:38

Bionic
Reading

Andrew iz Lynchburga u Virginiji bio je na zahodu u restoranu Chick-fil-A gdje je doživio neočekivani posjet

Roditelji brzo nauče kako ne postoji privatnost jednom kad im se djeca počnu kretati, bez obzira radi li se o puzanju ili trčanju. No, čak i oni u okolini djece brzo nauče istu lekciju.

Dobar primjer je Andrew iz Lynchburga koji je obavljao nuždu u restoranu Chick-fil-A kad mu je nepoznati dječak narušio privatnost. Klinac se uspravio ispred zbunjenog Andrewa i objasnio mu kako je došao oprati ruke.

Nakon neobičnog upoznavanja, Andrew je dječaku predložio da pronađe svoju majku, te ga zamolio da zatvori vrata za sobom. Klinac ga je poslušao i pristojno učinio što ga je zamolio.

Nakon svega Andrewu koji je cijeli događaj snimio i stavio na društvene mreže javio se i dječakov otac, ispričao mu se, te ga pohvalio kako je sjajno reagirao na neočekivanog gosta u zahodu.

'Hey, Drew. To je moj sin. Vrlo mi je žao za upad. On je vrlo, vrlo prijateljski raspoložen, ponekad i pretjerano. Sjajno si reagirao. Hvala ti što si se lijepo ponio prema njemu. Uistinu cijenim tvoje razumijevanje i smisao za humor', komentirao je dječakov otac na Twitteru.