800 - MAMURLUK

Znate li da postoji taksi koji vozi samo mamurne?

24.12.2013 u 08:36

Bionic
Reading

Londonski restoran Kabuto Noodles predstavio je novu uslugu – taksi koji mamurne partijanere vozi na posao. Iako nitko još nije komentirao je li u pitanju samo šala ili ozbiljna ponuda, ideja je već iznimno popularna

Što najbolje liječi mamurluk? Ako pitate osoblje londonskog restorana Kabuto Noodles, oni će reći – 'Kab-U-To Work', njihov novi taksi koji će vas ujutro odvesti s tuluma na posao uz toplu juhu s rezancima. S obzirom na reakciju na internetu, moglo bi se reći da je u pitanju vrlo popularna ideja.


Tvrtka kaže kako će svoje klijente odvesti na posao uz sok od naranče, tablete za glavobolju, sunčane naočale, bombone protiv lošeg zadaha te već spomenute tople juhe s rezancima. Naravno, najbolja stvar u vezi ovog servisa je ta da je navodno besplatan.

'Što može biti zgodnije od taksija koji ima sve što treba da ublažite mamurluk nakon cijele noći partijanja', rekao je osnivač restorana Kabuto NoodlesCrispin Busk

Pokusne vožnje navodno su počele 11. prosinca i trajat će tijekom zimskih blagdana. Za sada se radi isključivo o londonskoj usluzi, no nadaju se proširiti i u druge gradove.