KINESKI HOROSKOP ZA 2013.

Zmaj

19.02.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Zmaj

Općenito

Godina ambiciozne Zmije nosi dobre vijesti prijetećem Zmaju. Uspjeh ćete postići postavljanjem konkretnih ciljeva na početku godine.
Zmija potiče diplomaciju. Ovo je godina utjecajnih prijateljstava i tajnih dogovora. Mladi mjesec na početku svibnja donijet će veliku mogućnost neke vrste priznanja. Budite samouvjereni i strpljivi. Ako se ne možete riješiti sumnjičavosti, vrijeme je da potražite savjet osobe u koju imate povjerenja.

Utjecaj Zmije pomoći će vam također da budete dopadljiviji, otvoreniji i darežljiviji sa svojim vremenom i pažnjom. Imat ćete velik utjecaj na živote drugih.

Ljubav

Smiješi vam se sretna ljubavna godina ako u ljubavne veze unesete dašak zdravog razuma i određenu mjeru poniznosti. Ne inzistirajte na savršenom ljubavnom i emotivnom odnosu, jer ćete time udaljiti one koje želite zadržati. Prihvaćanje razlika put je prema pravoj intimnosti, a velika je greška vlastite frustracije iskaljivati na drugome. Imajte na umu da mali znakovi pažnje puno znače.

Za sve one koji nisu u vezi, Vodena Zmija potaknut će na aktivno traženje partnera i ljubavnih dogodovština. Ne žurite i ne budite impulzivni, uživajte u polaganom upoznavanju.

Posao

S obzirom na vaš angažman na poslovnom planu, vrijeme je da počnete razmišljati o traženju povišice. Budite strpljivi u prvoj polovici godine, jer bi se moglo ispostaviti da neke stvari koje mislite da ste riješili još uvijek zahtijevaju vrijeme i energiju.

Voda vam pomaže u shvaćanju osjećaja drugih oko vas, što će vam na kraju pomoći da bolje razumijete potrebe i želje kolega i istaknete se kao timski igrač. Idealno vrijeme za razmišljanje o promjeni posla bit će tijekom kolovoza.