POTPUNO VAN PAMETI

Zbog glasne glazbe odgrizao mu komad penisa

04.07.2013 u 07:44

Bionic
Reading

Dobrosusjedski odnosi nisu prakticirani u slučaju pomahnitalog muškarca iz britanskog grada Dovera koji je, iznerviran glasnom glazbom, svom prvom susjedu odgrizao, ni manje ni više, nego penis

Jason Martin (41) odgrizao je Richardu Hendersonu (39) komad penisa nakon što se ovaj oglušio na dobrosusjedsko upozorenje u preglasnom slušanju glazbe. Kada je na poprište događaja stigla lokalna policija, zatekla je Martina krvavih usta, a sirotog Hendersona u agoniji od boli.

Richard Henderson na sudu je izjavio da mu njegov ‘visuljak’ više nije bio prikvačen na ostatak tijela, a da je bol koju je doživio nevjerojatna. ‘Nikada do danas nisam osjetio takvu bol i ne želim je ponovo osjetiti’, izjavio je između ostalog siroti muškarac.


Cijela stvar odigrala se tijekom noći 23. lipnja, a sam ‘odgriz’ penisa nakon nekoliko upozorenja oko glasne glazbe.

Jason Martin u svoju je obranu izjavio da je djelovao u samoobrani te da je Henderson njega prvi udario te naglasio da definitivno nije homoseksualac. Suđenje o ovom bizarnom slučaju se nastavlja, a pravovremeno ćemo vas obavijestiti o zasluženoj kazni za Jasona Martina.