BIRAJTE ŠTO ĆETE ČITATI

Za temu 10 naj glasajte na Facebooku

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 10.05.2010 16:32
  • Objavljeno 10.05.2010 u 15:05
10 naj predložak Facebook

10 naj predložak Facebook

Izvor: tportal.hr / Autor: Danijela Nađ

Kao što smo obećali, ponovno otvaramo dva prijedloga za nedjeljnu temu. Komentirajte, pišite, glasajte… 10 naj koji skupi više komentara čitat ćete u nedjelju na tportalu

Suradnja čitatelja tportala i korisnika Facebooka nastavlja se uspješno i ovoga tjedna. Ponovno upravo vi birate temu koju želite čitati u rubrici Funbox, i to u nedjelju, 16. svibnja 2010. godine.

U lijevom kutu ringa nalazi se zabavna perolaka kategorija - 10 najboljih izuma svih vremena. Pritom ne želimo otkrivati nove Tesle niti suditi o izumima presudnima za čovječanstvo. Koncentrirat ćemo se na male, ali važne izume koji nam upotpunjavaju i uljepšavaju svakodnevan život - poput ključa, kave, slušalica, tangi… Komentirajte ispod naslova i čitajte u nedjelju što te izume izdvaja iz gomile.

U desnom kutu je poluteška kategorija - 10 najluđih proizvoda za fitnes. Zašto bi vježbanje bilo jednostavno kad nam ga proizvođači raznih pomagala mogu tako lijepo zakomplicirati? Havajska stolica, vibrirajuća stolica, odbijajuća stolica, uteg s telefonom - samo su neke od zanimljivih naprava za mučenje, pardon, fitnes. Želite li saznati nešto više o njima, komentirajte ispod teme.

Kliknite ovdje i glasajte!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi