ATIF IZ VIROVITICE

Za stoti rođendan dobio trbušni ples

05.03.2013 u 17:23

Bionic
Reading

Atif Švraka postao je najstariji muškarac u Virovitičko-podravskoj županiji kad je napunio 100 godina. Kao poseban poklon dobio je trbušni ples

U malom mjestu Cabuni u Virovitičko-podravskoj županiji živi Atif Švraka koji je napunio 100 godina. Osim što je najstariji muškarac u svojoj županiji, čeka ga i poseban rođendanski poklon – nastup trbušne plesačice, piše Virovitički List

Atif Švraka rodio se u Glamoču, a u Virovitici je upoznao svoju suprugu Rozaliju s kojom ima sina Slavka. Svom potomku je dao svoju ljubav prema pčelama i medu, pa je danas Slavko jedan od najpoznatijih hrvatskih pčelara.


Upravo med je jedna od tajni Atifove dugovječnosti. Iako je 20 godina pušio cigarete, Atif Švraka je u životu popio samo decilitar rakije. Prava ljubav mu je vino koji i danas pije u hladu svog dvorišta.

Slavljenik se našalio kako bi se i danas oženio kad bi ga neka željela, a još prije 20 godina je imao redovan seksualan život, pa stoga ne čudi da je za rođendan dobio nastup trbušne plesačice. No, ipak najveći mu je rođendanski poklon obitelj koja će stići sa svih strana svijeta i s njim proslaviti velikih 100.