HOROSKOP ZA 2013.

Vodenjak - zahtjevna godina

28.12.2012 u 07:56

Bionic
Reading

Vodenjak - zahtjevna godina

Općenito

Nova će vam godina donijeti toliko željeni mir i blagostanje, a suočit ćete se i sa situacijama koje zahtijevaju neodgodivo rješavanje. Ne djelujte impulzivno i dobro promislite o svojim reakcijama. Tijekom cijele godine vodit će vas motivirajući odnosi s bliskim osobama. Očekuje vas zahtjevna godina na mnogim životnim poljima.

Karijera

Otvaraju vam se nove mogućnosti u kojima će vaša snalažljivost i inteligencija doći do izražaja, što bi moglo rezultirati pozitivnim pomacima u karijeri. Posebno ćete biti uspješni na umjetničkom polju. No ne očekujte da će rezultati doći preko noći bez puno truda – planeti su vam skloni, ali realizacija je na vama. Ove ćete godine položiti temelje čije ćete plodove požeti tek krajem ovog razdoblja.

Ljubav

Zvijezde su vam naklonjene u ljubavnim poduhvatima – osluhnite emotivne potrebe partnera, no istovremeno pokažite i vlastite osjećaje. Mogli biste doći u kontakt s bivšim ljubavima, a na vama je da procijenite želite li oživjeti stari plamen. Pouzdajte se u savjet prijatelja. Ukoliko ste slobodni, očekujte zanimljive nove osobe u svome životu. Živite u sadašnjosti i gradite čvrste temelje za budućnost.

Financije

Čini se da vam pitanje financija nije u fokusu ove godine. No to nipošto ne znači da ste spremni zanemariti financijski aspekt. Sredinom godine možete očekivati određenu materijalnu dobit od nasljedstva ili igara na sreću. Procijenite svoje financijske mogućnosti i potrošnju jer bi ste se mogli dovesti u neugodnu novčanu situaciju.

Zdravlje

Ova je godina izvrsna za sve Vodenjake po pitanju zdravlja. Bit ćete puni energije, no pripazite kako je trošite jer bi ste u protivnom sredinom godine mogli shvatiti da ste kronično umorni. Čuvajte se alergija i budite spremni na promjenu prehrane ukoliko se pojave manji želučani problemi, ponajviše kao posljedica stresa.