TJEDNI HOROSKOP

Vladavina Ovna donosi zabavu i avanture

24.03.2014 u 10:29

Bionic
Reading

Početak vladavine Ovna bit će obilježen uzbudljivim zbivanjima na društvenom i ljubavnom planu. Neke probleme u privatnom životu osjetit će Bikovi, Djevice i Škorpioni, no većina znakova Zodijaka spretno će balansirati između obaveza i ljubavi

S obzirom da je započela vladavina Ovna zodijačkim nebom, ovaj znak će mamiti zov zabave i avanture. I u poslu će Ovan biti siguran u sebe i neće priznavati poraze. Nedostatak komunikacije i zajedničkih interesa Bikove sve više udaljava od voljene osobe, a Blizance će partnerova pažnja podsjetiti na prve dane veze, kad su bili zaljubljeni i entuzijastični. Rakovi će žrtvovati ljubavni život zbog posla.


Ljubavna veza Lavova ulazi u sretniju fazu, a i na poslu će pokazivati strpljenja i požrtvovnosti pa im ništa neće biti problematično. Partner će Djevicama zamjerati da nisu osobito romantične, a samci će patiti za privlačnim poslovnim ili školskim kolegom. Odnos Vaga s partnerom u isto će vrijeme biti čaroban, romantičan, dinamičan i turbulentan, a Škorpioni će, kao i uvijek, teško pokazivati osjećaje pa voljeni neće znati na čemu su.

Strijelci će sklapati nova poznanstva, bit će susretljivi i otvoreni, što će im otvoriti prilike za poslovnom suradnjom. Svađe s bližnjima bit će uobičajena ovotjedna pojava kod Jaraca koji neće imati strpljenja za druge pa će često podizati glas. Vodenjaci su puni optimizma i otvoreno pristupaju ljudima koji im se svide, a drugima će se sviđati njihov otvoren i iskren pristup. Ribe teže za učvršćivanjem veze, bilo zajedničkim životom, bilo zarukama.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte ovdje