U DOMAĆEM STILU

Vjenčali se u 53 zemlje, a sad i u Hrvatskoj

25.09.2013 u 13:30

Bionic
Reading

Lisa Gant i Alex Pelling iz Manchestera u potrazi su za savršenim vjenčanjem odlučili kako su sva mjesta bolja od samo jednog. Nakon više od 53 vjenčanja, sudbonosno 'da' rekli su i na Krku u Hrvatskoj

Lisa i Alex iz Manchestera u potrazi za savršenim mjestom za vjenčanje odlučili su proputovati svijet u svom kamperu i vjenčati se u svakoj državi koju posjete. Jučer, u utorak, 24. rujna 2013., rekli su svoje sudbonosno 'da' i u Hrvatskoj, na svjetioniku Maltempo na otoku Krku.

Odmah po dolasku, oduševili su se lokacijom i mirom koji pruža ovaj zabačeni svjetionik, ali njihovo uzbuđenje samo je raslo kako se približavala ceremonija.


Dva najiskusnija člana klape Nevera pjesmom su ispratila mladu do njenog budućeg supruga. Nakon ceremonije mladenci su se provozali u jedrilici oko svjetionika dok ih je čekao buffet stol sireva Paške sirane i ostalih domaćih delicija. Domaće vino, domaće maslinovo ulje, svježe ubrane smokve, šljive i grožđe, srdelica s grilla i klapska pjesma oduševile su Engleze!

Nakon svadbenog domjenka, par je zaplesao uz klapu, a zabava se približila kraju kada su mladenci razrezali svoju tortu Cukerin, pokupili poklon košaru, zahvalnicu te razne druge poklone i uputili se prema svom 25-godišnjem kamperu koji od milja zovu 'Peggy', a kojim su nastavili svoje uzbudljivo putovanje