ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Venera u Biku pogoduje zaljubljenima i kreativnima

28.05.2014 u 10:45

Bionic
Reading

Prolazak Sunca Blizancima do 21. lipnja ulijeva ljudima druželjubivost i prilagodljivost, potičući sklapanje novih poznanstava s naglaskom na brojnost, a ne na kvalitetu

Organizirat će se mnogi domjenci, zabave i okupljanja starog društva. Prevladavat će radoznalost i težnja za širenjem obzora. Bacit ćemo se na literaturu, predavanja i seminare o temama koje nas ranije nisu zanimale.


Učenje neće biti sustavno. Vođeni žeđu za novim znanjima, skupljat ćemo nepovezane podatke iz raznih područja. Ići ćemo u širinu umjesto u dubinu, rasipajući energiju i pažnju.

Lakomisleno ćemo davati obećanja bez sigurnosti da ćemo ih moći ispuniti. Nasuprot tome, vjerovat ćemo drugima na riječ ne tražeći ih dokaze. Postat ćemo svjesni pogrešaka tek tjednima kasnije.

Porast će broj ljudi koji će izgubiti lozinku za internet, pin za karticu ili za mobitel. Doći će do učestalijeg provaljivanja u profile na društvenim mrežama.

Selidba Venere i Merkura

Mlađak pada u srijedu 28. svibnja na sedam stupnjeva Blizanaca, što znači da će se Sunce i Mjesec naći u konjunkciji u ovom zračnom znaku. Iskoristite ovo vrijeme za putovanja prije nego što Merkur krene retrogradno 7. lipnja.

Istog dana dva brza planeta mijenjaju znak. Venera ulazi u Bika, najavljujući četiri tjedna pojačanog opažanja opipa i okusa. Zaljubljenima će se poboljšati izgledi za sretno spajanje s voljenim, kreativci će lakše nego ranije prevoditi zamisli u djelo, a kuhari će izvoditi majstorije i spremati neodoljiva jela.

Merkur se seli u znak Raka, što će dovesti do učestalijeg druženja s članovima obitelji i do porasta brige za slabije, uključujući djecu i životinje. Osluškujte što vam javlja intuicija.