TJEDNI HOROSKOP

Vage će konačno početi odlučivati, a Ribe će tražiti pažnju

31.03.2014 u 13:30

Bionic
Reading

Tek smo zagazili u vladavinu Ovna, a mnoge znakove već očekuju velika uzbuđenja, i na poslovnom i na ljubavnom planu. Pročitajte što su vam zvijezde pripremile za ovaj tjedan!

Ovnovi su i dalje u uzbudljivom ljubavnom razdoblju u kojem je sve moguće, a Bikovi i dalje osjećaju sklonost osamljivanju i povlačenju u sebe, što bi moglo predstavljati problem u nekim vezama. Radni tempo Blizanaca bit će žestok, no postizat će sjajne rezultate, dok će se Rakovi htjeti ostvariti u poslovnom smislu i pritom im ništa neće biti teško.


Iako se neće moći požaliti na nedostatak ljubavnih prilika, Lavovima se nijedna neće pokazati obećavajućom. Djevice samci neće imati vremena razmišljati o ljubavi, a i financijska situacija će iziskivati više opreza. Vage će ovaj tjedan biti nepredvidljive i pomalo hirovite pa će donositi odluke za koje im inače treba puno vremena. Škorpioni koji žive u većem kućanstvu osjećat će se sputano i nezadovoljno.

Želja za zabavom i novim iskustvima potaknut će Strijelce da uživaju u životu punim plućima. Obiteljski odnosi Jarca bit će napeti, članovi obitelji smatrat će da su previše zaokupljeni poslom. Pred Vodenjacima je uzbudljivo razdoblje u kojem neće nedostajati ljubavnih prilika, a kod Riba će potreba za ljubavi i pažnjom biti ovog tjedna osobito naglašena.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte ovdje