DOKUMENTI KOD SUPRUGE

Uhvaćen u preljubu zbog prometnog prekršaja

15.07.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Neoprezni vozač u Kini nije se vezao i zaustavio ga je policajac. Tijekom kratkog razgovora otkriveno je kako žena na suvozačkom mjestu nije njegova supruga, već kolegica s posla koja je morala otići nakon što je vozač bio prisiljen nazvati ženu da mu donese dokumente

Kineska policija pokrenula je akciju kako bi povećala sigurnost na cesti. Jedan takav prometni policajac zaustavio je neopreznog vozača koji se nije vezao u društvu lijepe mlade dame.

Nakon kratkog razgovora policajac je otkrio kako je djevojka u vozilu kolegica s posla, a kad je zatražio dokumente, vozač je skrušeno rekao da nisu kod njega, već kod njegove supruge. Policajac mu je naložio da nazove ženu kako bi došao do prometne dozvole i knjižice vozila.


Vozač je nazvao ženu, a zatim obavio kratak razgovor s kolegicom koja je odlučila nastaviti pješke. Kad je stigla, suprugu je posebno zanimalo zašto je otišao s posla ranije i tko je bio s njim u vozilu. Muškarac je odgovorio da je vozio kolegu (u muškom rodu!) s posla.

Iako ga je zamolio da ne objave snimku događaja, policajac je vozača glatko odbio. Snimka je na YouTubeu postigla više od dva milijuna gledanja u samo nekoliko dana.