NIKAD DOSTA

Ugradio rogove i tetovirao oči na živo!

14.02.2014 u 18:46

Bionic
Reading

Diablo Delenfer (Gavin Paslow) dosad je potrošio oko 100.000 kuna na sve promjene koje je napravio na tijelu – kako bi što više sličio na vraga!

'Koji je njemu vrag', pitanje je koje su si mnogi koji su vidjeli Diabla Delenfera nesumnjivo postavili.

Gavin Paslow ili Diablo Delenfer dosad je potrošio oko 100.000 kuna na sve promjene na svom tijelu. Cilj mu je izgledati onako kako zamišljamo vraga – s rogovima, očnjacima, zmijskim jezikom, šiljatim ušima i repom.

Dosad je uspio postići rogove, očnjake, šiljate uši i zmijski jezik, no rep još nema. Vjerojatno kako bi to nadoknadio, tetovirao je cijelo lice – uključujući i oči.

'Netko stoji iza vas s dvije hvataljke i doslovno vam izvuče jezik dok ga druga osoba reže na pola. Vrlo bizaran osjećaj zapravo', Diablo Delenfer je komentirao zahvat na svom jeziku.


Zbog britanskog zakona Diablo je sve zahvate morao proći bez anestezije. Iako se možda čini da su njegove težnje motivirane religijskim razlozima, zapravo samo želi mijenjati svoje tijelo.

'Znam da je malo čudno i ekscentrično, no to je ono što jesam. Odabrao sam vraga jer je sve drugo već napravljeno. Ipak, za mene je to samo zabava', rekao je Diablo Delenfer i dodao kako je bilo posljedica na koje nije računao, no još uvijek se nada da će jednog dana naći ljubav iako zna da neće biti lako.