LJUBAVNI HOROSKOP

Ugađajte si ovaj vikend, fantazije će prevladati

21.02.2014 u 10:47

Bionic
Reading

U petak će Mjesec boraviti u strastvenom Škorpionu i omogućiti vašoj skrivenoj strani da izađe na vidjelo i pokaže se u najboljem svjetlu

Mjesec će tijekom petka biti u savršenom odnosu s planetom ljubavi, Venerom, pa će vam dan uljepšati fantastičan seks. No u subotu već ulazi u znak energičnog Strijelca, a vaše će emocije biti ispunjene povjerenjem više nego tajanstvenošću.

Možda ćete žudjeti za egzotičnim iskustvom u subotu ili nedjelju pa će ovo biti sjajan vikend za isprobavanje novog restorana s partnerom, nekog koji nudi sasvim drugačiju kuhinju i kulturu. Također ćete razmišljati o nekoj zajedničkoj avanturi u koju se možete upustiti, ali ne planirajte još konkretna putovanja - ne zaboravite da je Merkur retrogradan do 28. veljače.

U nedjelju će do izražaja doći vaša romantična inspiracija zahvaljujući kombinaciji Mjeseca u Strijelcu i Sunca u odnosu s Neptunom u Ribama. Provedite dan s partnerom ili ljubavnikom u krevetu, spavajte dugo, odmarajte se, doručkujte u krevetu, ugađajte si kako god znate i umijete.

Fantazije će vas okupirati cijeli dan pa se pobrinite i podijelite neke od njih s partnerom.


Romantične ocjene vikenda od 21. do 23. veljače:

OVAN ❤♡♡

BIK ❤❤♡

BLIZANCI ❤❤♡

RAK ❤❤♡

LAV ❤❤♡

DJEVICA ❤❤♡

VAGA ❤♡♡

ŠKORPION ❤❤♡

STRIJELAC ❤❤♡

JARAC ❤♡♡

VODENJAK ❤♡♡

RIBE ❤❤♡