TKO JE TU LUD?

Učitelj djeci krao sličice za nogometni album

08.05.2014 u 07:06

Bionic
Reading

Cijela je Južna Amerika u nevjerici nakon što je u javnosti odjeknula vijest da je kolumbijski profesor uhvaćen u nezgodnoj situaciji – svojim je đacima krao Paninijeve sličice za svoj album World Cup

Kako se približava Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, jača i nogometna groznica širom svijeta, a da o Južnoj Americi i ne govorimo. No profesor iz kolumbijskog grada Bucaramanga otišao je u svemu tome malo predaleko: 640 naljepnica potrebnih za popunjavanje popularnog albuma jednostavno je - otuđio đacima


Najprije je naljepnice zaplijenio đacima kako bi obuzdao razmjenu za vrijeme školskog sata, a potom ih nije htio vratiti. Zatim je uhvaćen dok ih je lijepio u svoj Paninijev album i razgovarao s drugim nastavnicima u zbornici.

No zainatio se jedan 13-godišnjak i incident prijavio policiji koja istražuje slučaj. Roditelji su također podnijeli tužbu protiv školske uprave.

'Ovo nije dobar primjer našoj djeci - oduzeti naljepnice za svoju korist jednostavno je neprimjereno', rekla je majka jednog od oštećene djece putem kolumbijske nacionalne radijske postaje RCN.