SUPER BAKICA

Tetovažom i kockom proslavila 103. rođendan

30.12.2013 u 15:02

Bionic
Reading

Da doživite 100 godina, kako biste to proslavili? Biste li bili u krugu najbližih, u toplom i na sigurnom, ili biste se upustili u avanturu? Ako pitate ovu američku bakicu, sjedenje kod kuće nije opcija

Za svoj 103. rođendan Hilda Evelyn Kottman iz Seattlea počastila se kockanjem u kasinu, večerom po principu ‘jedi koliko hoćeš’ i prvom tetovažom u životu - crvenim srcem.

Kako piše DailyDot, Evelyn je imala bogat i aktivan život. Kad je imala devet godina s tri godine mlađim bratom ukrala je automobil Ford Model T samo jer su se htjeli provozati, a već pet godina kasnije radila je kao učiteljica u školi koja se sastojala od jedne učionice. Preživjela je oba rata, slijetanje na Mjesec i napad na New York 11. rujna, a nakon smrti supruga odjednom je opet počela razmišljati o avanturama.

Jedna Hildina iz arhive Facebooka


Prije dvije godine krasila je naslovnicu magazina Week i pozirala je s marihuanom u ustima i za volanom. Fotografirao ju je prijatelj njezinog unuka, a time je ilustrirao priču o tome trebaju li se napušeni vozači kažnjavati jednako kao i pijani.

Hilda redovito održava i svoj Twitter i Facebook profil gdje možete pratiti sve njezine avanture!