LJUBAV RASTE

Tajna sretnog braka – 20 centimetara brade!

29.09.2014 u 10:54

Bionic
Reading

Žena iz Kazahstana po imenu Mukhtador Toraeva udana je već 42 godine, a kaže da je tajna njenog sretnog braka u 20 centimetara brade koja joj je narasla tijekom godina

Mukhtador Toraeva je slavna u svom rodnom Turbatu na jugu Kazahstana jer ima 20 centimetara dugačku bradu. Toraeva je sretno udana već 42 godine i uspješan brak pripisuje baš svojoj bradi, piše Vancouver Desi


'Udala sam se kad mi je brada već počela rasti. Moj muž to voli. Imamo sina, kćer i šestoro unučadi. Iako svi u mojoj obitelji imaju jake brade, moja kći je nema. Majka i baka je imaju, no ne tako lijepu kao ja. Njihove su dugačke samo 15 centimetara', kaže Mukhtador Toraeva.

Toraeva je svoju bradu pustila kad je imala 25 godina te tvrdi da su joj se ljudi uvijek divili zbog nje, a stranci često stanu i slikaju se s njom.

'Moja brada mi u najmanju ruku omogućuje da prelazim granicu bez problema', kaže Toraeva.

'Impresionirana sam time da postoji dobra osoba koja je toliko zadovoljna svojim izgledom. U današnjem društvu postoji ogroman pritisak na žene da izgledaju glamurozno i seksi te da briju svaki djelić svog tijela. Inspirirana sam kad čujem ovakvu priču', kaže predstavnica kampanje za ženska prava u Kazahstanu Aisara Baiseitova.