PRAVA ŠAPA U BOOKSI

Svaka napuštena maca ima svoju priču, poslušajte ih!

04.07.2014 u 12:26

Bionic
Reading

Udruga koja brine o napuštenim i zanemarim macama, Prava šapa, i književni klub Booksa organiziraju u petak predvečer čitanje ‘mačjih’ priča i akciju za pomoć napuštenim i zlostavljanim macama

Za one koji ne znaju, Prava šapa je naziv Facebook stranice koju održava nekoliko volonterki, a preko koje oglašavaju mace koje traže udomljenje, izgubljene i zlostavljane mace, mace kojima treba bilo kakva pomoć. Rade samostalno, nemaju sklonište za životinje, već pružaju pomoć i udomljavanje napuštenim i uličnim mačkama i promiču sterilizaciju/kastraciju.


U petak, 4. srpnja, u 19 sati organiziraju u Booksi u Martićevoj ulici u Zagrebu čitanje ‘mačjih priča’. Svi oni koji su do sad pratili rad Prave šape znaju da svaka maca ima svoju priču, a oni su skupili jako, jako puno o napuštenim macama. Neke su tužne i ganutljive, neke potresne, neke napete, neke vesele… Dođite i poslušajte ih, a pritom im možete i pomoći.

Ako želite donirati potrepštine za napuštene mace, možete ih donijeti, a moći ćete nabaviti i Prava šapa majice. Sav prihod od donacija potrošit će se na pokrivanje troškova sterilizacije mačaka u Zagrebu.

Osim čitanja i pričanja, za glazbenu podlogu pobrinut će se kantautorski duo Auguste.

Pratite Pravu šapu i Booksu na Facebooku.