TJEDNI HOROSKOP

Strijelci i Vage borit će se sa slatkim ljubavnim mukama

23.09.2013 u 10:37

Bionic
Reading

Vladavina Vage zračnim će znakovima ovoga tjedna dati malo poticaja i ispuniti ih energijom koju bi najbolje bilo usmjeriti pozitivno, na poboljšanje poslovnih i ljubavnih odnosa. Bikovi, Djevice i Jarci koncentrirat će se na rješavanje financijskih problema, a kakve još situacije očekuje zodijak, pročitajte u novom Tjednom horoskopu na tportalu

Vatreni znakovi ovoga će tjedna biti na ljubavnim mukama. Ovnovi u vezama morat će pronaći način da pristanu na kompromise, a oni slobodni itekako će privlačiti pažnju. Vrlo slična situacija desit će se i Lavovima koji će biti raspoloženi za svađu, a oni koji nisu u vezama će, kao i Strijelci, tražiti nemoguće i maštati o idealnom partneru. Osim toga, Strijelci će biti skloni povlačiti se u sebe, no iskren razgovor uvijek je korisniji i produbljuje odnos.

Zemljane će znakove više mučiti poslovni i financijski problemi. Poslovne obaveze će se povećati pa će i ostanak nakon radnog vremena biti uobičajena stvar. Bikovi će to teško podnositi, a Djevice će u tome vidjeti novu priliku; Jarcima će biti važnija percepcija drugih, nego stvarna situacija.

Zračni dio zodijaka, Blizanci, Vage i Vodenjaci bit će puni energije. Blizanci će uživati u ljubavnom skladu, a istovremeno će se istaknuti kreativnošću u poslu. Vladajući znak, Vaga, mogao bi ovog tjedna donijeti velike odluke, tipa zajednička kupnja nekretnine ili proširivanje poslovanja, a Vodenjaci će činiti sve za napredovanje u karijeri.


Vodeni će se znakovi uvelike oslanjati na partnera pa će Ribama ti trenuci koristiti za maksimalno opuštanje. Škorpioni će puno očekivati od ljudi i na trenutke biti vrlo nepromišljeni, ali imat će sreću što će im kolege biti spremni pružiti pomoć. Rakovi će pokušati nešto promijeniti na privatnom planu i pritom neće gubiti optimizam.

Detaljan tjedni horoskop pročitajte OVDJE