GODIŠNJI HOROSKOP

Strijelac

30.12.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Strijelac

Vrijeme za rad na sebi i usavršavanje

Odnosi

U prvoj polovici 2014. godine često ćete se osjećati pomalo tužno ili osamljeno. Druženje s dragim ljudima privremeno će vas oraspoložiti, no u vama će tinjati osjećaj nezadovoljstva ili žaljenja za prošlim vremenima pa nećete moći potpuno uživati u sadašnjosti. Češće ćete se povlačiti u osamu, a bavljenje kreativnim hobijem bit će sjajan način da se oslobodite frustracija. S prvim danima ljeta, osjetit ćete povratak optimizma i pozitivne energije. Vraća vam se samopouzdanje i želja za druženjem pa ćete ponovno uživati u bogatom socijalnom životu. Nova ljubav pokucat će na vaša vrata u vidu šarmantnog stranca ili fakultetskog kolege, a crne misli koje su vas tištile postat će dio prošlosti. Zauzeti Strijelci bit će spremniji na komunikaciju, a obilje novih aktivnosti u kojima će uživati s voljenim obnovit će narušeni odnos.

Novac i obaveze

Financijska pitanja okupirat će vašu pažnju u prvoj polovici godine. Privlačit će vas razne vrste investicija i ulaganja te ćete pokazivati mnogo hrabrosti prilikom ulaska u nove poslovne pothvate. Novčane prilike mogle bi se poboljšati i putem nasljedstva ili će supružnik ili član obitelj s kojim imate združene financije dobiti povišicu. Nakon srpnja bit ćete sve više usredotočeni na usavršavanje i obrazovanje. Lako ćete učiti i usvajati nove informacije pa je sjajno vrijeme za nastavak školovanja ili prekvalifikaciju. Češće ćete putovati zbog posla, a nekima će čak biti ponuđeno radno mjesto u drugom gradu ili državi. Ugrabite svaku priliku koja vam se pruži, a posebno ako je temeljena na vašem trudu i zalaganju.

Zdravlje i ljepota

Nervoza i potiskivanje nezadovoljstva doprinijet će razvoju psihosomatskih smetnji. Izbjegnite depresivne misli, probavne smetnje i napetost disciplinama poput joge ili meditacije. Osvijestite svoju duhovnu stranu i spoznajte pravo značenje sreće.