MJESEČNI HOROSKOP

Što vam zvijezde spremaju u siječnju?

01.01.2014 u 08:59

Bionic
Reading

Zodijački će znakovi u prvom mjesecu 2014. godine i dalje biti pod utjecajem Venere i Marsa, što će se najviše odraziti na odnosima. Pročitajte u novom mjesečnom horoskopu što će vam zvijezde servirati

Ovnovima nova godina neće početi najsretnije. Prilagođavat će se drugima i njihovim željama, zbog čega će se osjećati nezadovoljno, no već u drugoj polovici mjeseca stvari će krenuti suprotnim tokom. Bikovima će i u ljubavi i na poslu cvjetati ruže, no što se zdravlja tiče, trebali bi razmisliti o načinima za rješavanje stresa. Blizancima će privatni život biti ispunjen razmiricama i nezadovoljstvom, a Rakovi bi trebali naučiti izbjegavati nepotrebne konflikte.

Lavovi će možda doživjeti uredsku romansu, dok će Djevice koristiti svaku priliku da iskompliciraju stvari. Početak mjeseca Vaga obilježit će obiteljske svađe i emocionalne manipulacije, a Škorpionima će izlasci i zabava biti na prvome mjestu. Strijelci će težiti skladu i razumijevanju, zbog čega će ponekad radije prešutjeti nešto što ih pogađa nego se uplesti u svađu s bližnjima.


Jarci će se ovog mjeseca odlično zabavljati, a krajem mjeseca će uspješno riješiti i sve sukobe koje su eventualno imali u privatnom ili poslovnom životu. Vodenjaci će preispitivati svoje želje i osjećaje, a Ribe će voditi iznimno uzbudljiv društveni život, dok će s partnerom imati iznimno kvalitetan odnos.

Detaljni mjesečni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE