MJESEČNI HOROSKOP

Što su vam zvijezde spremile za prosinac

01.12.2013 u 11:53

Bionic
Reading

Venera će u prosincu i dalje zračiti svojim blagotvornim utjecajem, a to će se najviše osjetiti u odnosima. Najbolje oružje u sređivanju poslovnih i privatnih odnosa u ovom će mjesecu biti - razgovor

Ovnovi će biti standardno vedri i komunikativni, s tim da će im društvo i izlasci biti na vrhu prioriteta, a svakodnevne probleme rješavat će ozbiljnim razgovorima i - neće pogriješiti. Bikovima zvijezde savjetuju da se klone neproduktivnih sukoba, a umor i nesanica će vjerojatno biti posljedice velikog stresa. Blizanci bi se trebali više potruditi uključiti partnera u društveni život, a Rakovi bi trebali naučiti da guranje problema pod tepih ne vodi ničemu.

Uzbudljiva ljubavna događanja očekuju Lavove, a njihova ugodna i šarmantna narav doći će do izražaja. I Djevice se pridružuju znakovima koji će u prosincu imati bogat društveni život, a Vage bi, kao i Blizanci, trebale više razmišljati o partneru i uključiti ga više u svoj život. Škorpioni bi se u prosincu trebali suzdržati od trošenja jer ako krenu kupovati instinktivno, mogli bi prijeći van okvira svojih mogućnosti.


Za Strijelce će prosinac biti mjesec poslovnih mogućnosti, bit će puni energije i stalno u pokretu. Jarci svojim šarmom nikoga neće ostavljati ravnodušnim, a u poslu bi trebali biti oprezniji i ne nasjedati na sva obećanja. Vodenjaci će biti društveni kao i uvijek, a mogli bi sklopiti i neka nova, za budućnost važna prijateljstva, dok Ribama zvijezde savjetuju da se ne izlažu bespotrebnim rizicima.

Detaljan mjesečni horoskop pročitajte OVDJE