PROTIV DOSADE

Stjuard odrepao sigurnosne upute u avionu

19.03.2009 u 14:29

Bionic
Reading

Američki stjuard koji radi za zrakoplovnu kompaniju Southwest Airlines u Oklahomi uveseljava putnike neuobičajenim pristupom sigurnosnim upozorenjima. On na razglas, umjesto da održi uobičajenu govoranciju, ono što mora – odrepa

David Holmes na neobičan način pristupa obaveznom obraćanju putnicima u zrakoplovu kako bi ih razveselio, ali i kako bi njemu bilo malo manje dosadno. Prvo traži od putnika da počnu nogama i rukama udarati ritam, a zatim preko razglasa repa obavezne upute.

David repa upute putnicima

Ritmično pjevno priopćenje doživjeli su putnici Southwest Airlinesa na domaćem letu u Oklahomi, a jedan ga je putnik snimio digitalnom kamerom i snimku objavio na YouTubeu gdje je pregledana nešto malo manje od 200.000 puta.

'Danas sam radio na pet letova i ne mogu više ponavljati uobičajenu, dosadnu najavu, spava mi se od toga', rekao je David u prilogu za CNN.

Njegova interpretacija uputa završava snažnim aplauzom. 'Prvi put nisam znao kako će putnici reagirati, ali bio sam dobre volje i volim se zabavljati na poslu. Ljudi su mi na izlasku iz zrakoplova govorili da je ovo prvi put da su slušali sigurnosne upute', objasnio je Holmes.