KINESKI HOROSKOP ZA 2013.

Štakor

19.02.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Štakor

Općenito

U godini Zmije važno je da se počnete kretati što prije. Postavite konkretne, praktične ciljeve za sebe, svoju obitelj ili usku grupu u kojoj se krećete. Štakor koji si organizira život kako bi postigao specifične ciljeve na pravom je putu prema uspjehu. Ne dajte se obeshrabriti ako se stvari malo i uspore.

Uzmite si vremena i ispitajte i ponovno prosudite stvari do kojih vam je zbilja stalo. Ljudi će primijetiti vaš entuzijazam i želju za radom. Bit ćete vrlo popularni pod utjecajem elegantne Zmije. Društvene mreže i grupe pomoći će vam da privučete velik broj obožavatelja koji će vam u nekom trenutku života možda biti od velike pomoći.

Ljubav

Vaš prirođeni šarm i spremnost na prihvaćanje novih ideja mogle bi zainteresirati ljude u blizini. U godini Zmije, ambiciozni Štakori mogli bi zbog kreativnih projekata donekle zanemariti svoju bolju polovicu ili potencijalnog partnera, što bi moglo dovesti do manjih nesuglasica.

Tijekom svibnja sagledajte svoju vezu iskreno i koliko je to moguće, objektivno, kada će vam utjecaj punog mjeseca pomoći u donošenju životnih odluka. Moguća su razdoblja izraženije nesigurnosti i ljubomore s obje strane. Ne zaboravite, intimnost se postiže dijeljenjem pozitivnih, ali i negativnih osjećaja.

Posao

Uspješno ćete rješavati probleme na poslu pod utjecajem diplomatične Zmije. Štakorove organizacijske sposobnosti u ovom razdoblju dolaze do punog izražaja što bi moglo pokrenuti uspješne poslovne suradnje. Vaše poslovno okruženje ponekad je centar neutemeljenih tračeva i stresa. Zadržite profesionalni pristup i izbjegnite nepotrebne neugodnosti.

Zmija vam pomaže ostaviti pozitivan dojam, što će se također povoljno odraziti i na vaše nadređene. Ako se nalazite na čelu tima, obratite pažnju na ono što zaposlenici govore i ne zaboravite pokazati koliko cijenite ljude koji rade s vama.