AKCIJA U ZAGREBU

Slikajte se s ljubimcem i pomozite napuštenim životinjama

22.10.2013 u 11:35

Bionic
Reading

Potaknuti akcijom koja je zaživjela u Rijeci, u Zagrebu se u subotu organizira profesionalno fotografiranje vlasnika i njihovih ljubimaca, a prihod od kupljenih fotografija ide azilima za napuštene životinje

Zbog stalnih problema u osiguravanju osnovnih sredstava s kojima se svakodnevno susreću utočišta za napuštene životinje te po primjeru kolega iz Rijeke koji su napravili akciju ‘Slikaj se’, javila se ideja da se u Zagrebu održi slično događanje i da se zajedno s građanima grada Zagreba pomogne zagrebačkim azilima.

Kako bi svi zajedno pomogli napuštenim životinjama, svi prijatelji i vlasnici životinja pozvani su da sa svojim kućnim ljubimcima dođu u park Ribnjak u Rock Klub Ribnjak u subotu, 26. listopada 2013, od 9 do 18 sati (pauza od 12 do 13), na foto susret i pritom kroz svoju donaciju podrže akciju.

Za tu priliku na licu mjesta dva fotografa (Robert Mataković i Sandra Tomljenović) fotografirat će vlasnike i njihove ljubimce, a za donaciju od minimalno 10 kuna fotografije će odmah biti izrađene i uručene vlasnicima.


Za vrijeme održavanja foto susreta Rock Klub Ribnjak će ugostiti i još nekoliko gostiju. U 14 sati će spisateljica Rujana Jeger čitati odlomke iz svoje nove knjige ‘Bez dlake na jeziku – o psima i ljudima’, a knjiga će se s popustom moći kupiti na licu mjesta. Dio prihoda od knjige ide u dobrotvorne svrhe. Od 16 do 18 sati će Igor Gaćeša (Urban Pet Centar) održati predavanje o ponašanju pasa.

Više saznajte na Facebooku