DUHOVI U KUĆI

Slavna glumica predala se u ruke egzorcista

24.09.2013 u 15:00

Bionic
Reading

Nakon nedavnog samoubojstva u domu Olivije Newton-John, slavna pjevačica i glumica je pozvala katoličkog svećenika da otjera duha zbog kojeg ne može prodati nekretninu

Pjevačica Olivia Newton-John pozvala je u svoju kuću na Floridi, vrijednu 5,6 milijuna američkih dolara, koju ne može prodati, katoličkog svećenika da otjera duha samoubojice.

Newton-John (64) odlučila se za taj obred nakon što je Christopher Pariseleti, 41-godišnji vlasnik građevinske tvrtke, počinio samoubojstvo u njezinom domu prošlog mjeseca.


Obredu, na kojem je svećenik izgovarao molitve i škropio kuću svetom vodom, nazočio je i Olivijin suprug John Easterling (61) i još dvoje prijatelja, objavio je Sunday Express.

Bračni par donio je odluku da pozove svećenika jer je komičarka Rosie O'Donnell odustala od kupnje kuće, za koju je bila ponudila 5,6 milijuna dolara, nakon nemilog događaja. Unatoč tome što je Olivia Newton-John snizila cijenu za 320.000 dolara, navodno nema zainteresiranih kupaca.

Agent za prodaju nekretnina je izjavio da je kuća nažalost došla na loš glas nakon što je muškarac tamo počinio samoubojstvo vatrenim oružjem te da to odbija kupce.