JOŠ JEDAN USPJEH

Slatki psi našli novi dom

05.07.2013 u 09:45

  • +13

Kad se male šape slože

Izvor: Promo fotografije / Autor: Udruga Kanellos i Rea

Bionic
Reading

U Centru za kulturu Trešnjevka održan je dobrotvorni događaj na kojem su se skupljale donacije za zlostavljane i napuštene životinje. Udomljena su tri psa, a prikupljeno je i 200 kilograma hrane za ljubimce

Sinoć je u Centru za kulturu Trešnjevka održan humanitarni događaj u svrhu prikupljanja donacija za napuštene i zlostavljane životinje. U organizaciji Udruga Kanellos Rea posjetitelji su imali i priliku dobiti besplatne savjete od veterinara Branimira.

Mnogi su našim četveronožnim i dvonožnim prijateljima u pomoć priskočili osvježenjem i hranom, a posebno se istaknula kuharica Ružica koja je pokazala kako napraviti zdrav obrok i podijeliti ga sa svojim ljubimcem.


Kako bi životinjice bile sigurne, u pomoć je priskočilo Allianz osiguranje s policom Prva šapa. Zahvaljujući donatorima prikupljeno je 200 kilograma hrane. No to nije sve, posjetitelji su imali priliku vidjeti i ručno izrađene krevetiće gospođe Jasenke

Od prodaje ulaznica prikupljeno je 3.150 kuna koje će udruge iskoristiti za skrb i zbrinjavanje napuštenih i zlostavljanih životinja. Da bi se sve zajedno veselo zaokružilo , udomljeno je tri psa, a još ih je 15-ak u pripremi za udomljavanje.

Veselje su dodatno obogatili naši glazbeni izvođači Groovy Acappela, Blue Point i Chocholate Disaster, koji su oduševili sve prisutne.