HOROSKOP ZA 2013.

Ribe - godina za druženje

28.12.2012 u 07:56

Bionic
Reading

Ribe - godina za druženje

Općenito

Ovo je godina u kojoj će vaša društvenost posebice doći do izražaja. Stvorit ćete nove veze i upoznati zanimljive ljude te će vaše samopouzdanje rasti. Osjećat ćete se slobodno i spremno za nove izazove, dok ćete potencijalne probleme riješiti kroz vaš urođeni takt i diplomatičnost.

Karijera

Razmislite o planovima za budućnost, kao i o vještinama koje posjedujete. Pravo je vrijeme za stručno usavršavanje i razvijanje profesionalnih kompetencija. Radit ćete i preko svojih mogućnosti te su moguće određene prepreke u odnosima s kolegama. Pravo je vrijeme za započinjanje dugoročnih projekata.

Ljubav

Po pitanju ljubavnih odnosa, ove ćete se godine osjećati euforično i optimistično. Općenito vas očekuje pozitivno razdoblje, no ne očekujte ispunjenje svih želja. Vrijeme je da odlučite kakvu vezu želite i jasno stojite iza svoje odluke. Sve slobodne Ribe očekuje nestašno razdoblje u kojem neće bježati od flerta.

Financije

Ne očekujte čuda u ovom razdoblju, iako će vam u sljedećoj godini financije biti u pozitivnom pomaku. Štedite ukoliko ste u mogućnosti i aktivno radite na pronalaženju novih načina zarade. Vaša kreativnost će vam uvelike pomoći u rješavanju financijskih teškoća. Ne zaboravite da je najbolji način štednje dobra procjena stvarnih troškova.

Zdravlje

Osjećat ćete se bolje nego u prethodnom razdoblju i bit ćete puni pozitivne energije. Obratite pažnju na prehranu, vježbanje i smanjite stres. Poradite na imunitetu sredinom godine i naučite se opustiti. Pokušajte se riješiti nekih loših navika i budite uporni u tome.