GODIŠNJI HOROSKOP

Ribe

30.12.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Ribe

Godina ljubavnog ispunjenja

Odnosi

Osjećajni život bit će kvalitetan i sadržajan. Imate se čemu radovati jer će većina vaših romantičnih težnji biti ispunjena. Slobodni će biti vrlo privlačni i zanimljivi suprotnom spolu pa će imati nekoliko ljubavnih prilika. Nova ljubav pronaći će vas u trenutku kad joj se ne budete nadali, no silina emocija i strasti ohrabrit će vas da se prepustite i uživate. U drugom dijelu godine moguć je flert s poslovnim suradnikom. Ako ste već vezani, s voljenim ćete se sjajno slagati i nadopunjavati, a vijest o prinovi koja će razveseliti mnoge parove bit će kruna vaše veze. Zaljubljeni i sretni, planirat ćete brak ili zaruke, a ni povremene svađe neće vam ugroziti sreću. Nakon srpnja, poslovne bi vas obaveze mogle udaljiti od voljenih, no uvijek ćete pronaći vremena za zajedničke trenutke.

Novac i obaveze

Podrška planeta obećava uspjeh svih pothvata koje započnete u prvom dijelu godine. Vaše ideje su zrele i kvalitetne pa ćete lako pridobiti naklonost ljudi čija vam je pomoć potrebna. Naklonost okoline i golema energija kojom ćete raspolagati garancija su uspjeha, a vaša snalažljivost i kreativnost dodatan su adut u rukavu. Bavite li se umjetničkim ili javnim radom, porast popularnosti kod publike i struke obećava nove poslove i suradnje, ali i priljev novca. Premda će financijska situacija biti promjenjiva, nećete se moći potužiti na nedostatak prilika za zaradu. Nakon lipnja, porast poslovnih obaveza iziskivat će više energije, no ako se pokažete dorasli zadacima, očekuje vas nagrada za uloženi trud.

Zdravlje i ljepota

Premda ćete biti vitalni i otporni, u prvim mjesecima godine mogući su problemi s nesanicom, vrtoglavicom ili čestim upalama. Već od ljeta ćete primijetiti poboljšanje, a unapređenje kvalitete života odigrat će u tome važnu ulogu.