KLINAC POSTAO HIT

Prvi mu je put na televiziji, a već je senzacija!

06.08.2014 u 12:00

Bionic
Reading

Petogodišnji dječak postao je hit zahvaljujući svojoj ljubavi prema riječi 'izgleda' – tijekom minute i pol intervjua ju je iskoristio čak osam puta

Noah Ritter možda ima samo pet godina, no već je slavan. U slučajnom intervjuu u Pottstownu u Pennyslvaniji novinarska ekipa WNEP-a zaustavila je petogodišnjaka koji je bio u šetnji s djedom i postavila mu pitanje kako mu se sviđa zabavni park, piše Daily Mail


'Bio je sjajan i izgleda da nikad nisam bio na televiziji uživo, no izgleda da ponekad ne gledam vijesti jer sam dijete i izgleda da svaki put kad mi djed da daljinski moram gledati lutriju', odgovorio je mali Noah Ritter.

Novinarka Sofia Ojeda bila je oduševljena dječakom pa mu je nastavila postavljati pitanja na koja je on spremno odgovorio u pomalo novinarskom tonu.

'Uzbuđen sam i izgleda da sam bio samo na supertoboganu. Bio sam nasmrt preplašen. No bilo je odlično jer, izgleda, jednostavno ideš ukrug pa ti se zavrti u glavi. To je sve što se dogodi. Nikad nisam bio na televiziji uživo', Noah Ritter nastavio je odgovarati na pitanja.

Dječakov djed Jack Borowski kasnije je rekao da mu unuk uživa u novostečenoj slavi.

'Noah je vrlo pričljiv i ima bogat rječnik', rekao je Borowski o svom unuku.

No slava nije najvažnija stvar malom Ritteru – tek mu je na trećem mjestu. Na prvom i drugom mjestu su mu dinosauri i plivanje.