SVA UPLAKANA

Predstečajna nagodba tužit će za duševne boli

23.02.2014 u 18:45

Bionic
Reading

Nakon što se digla medijska hajka i isplivala masa erotskih fotomontaža predstečajne nagodbe, pokrenuta je tužba protiv uvreditelja

Već neko vrijeme se kuha, ali napokon je ovaj tjedan došlo do kritičnih udaraca Predstečajno nagodbi. Prvo je premijer Milanović najavio kroz svoj alter ego Visoki Izvor.

'Premijer Milanović nije zadovoljan rezultatima ministrova rada. Već neko vrijeme promatra virtualni plakat na naslovnici Index.hr-a i primjećuje daje vlasnica Severina skinula samo jednu glavu. Zanima ga mogućnost odlaska još jedne glave'- ustvrdio je Visoki Izvor.

Nakon što je ovaj tjedan ministar Linić odlučno branio Predstečajnu nagodbu, njegova kavalirska gesta uzrokovala je samo veće zanimanje građana.


'Što je predstečajna nagodba?' postavio je pitanje jedan građanin.

Današnjim danom, državni program jedine građanske televizije odlučio je posvetiti svoj prime time daljnjim napadima na Predstečajnu nagodbu. Ona to više nije mogla izdržati. Dogodio se krah.

'Ne spavam, ne jedem, svi misle da sam najgora Nagodba u povijesti! A mi smo imali sramotne Nagodbe u obitelji. Od one Ugarske, preko Krpice, sve do Vidovdanske. Možda se uvijek kralo, ali nije da sam ja najgora! Se bum tužila! Za izrečene klevete, narušen ugled, duševne boli i stres, zbog čega sam i danas u tretmanu psihijatra, zadovoljštinu ću potražiti na sudu', ogorčena je bila Predstečajna.

Za sada mediji još nisu došli do komentara njezine partnerice Trodiobe Vlasti.

Prilozi News Bara na tportalu su satirično-humoristični, vijesti su izmišljene i ne treba ih shvaćati ozbiljno.