LJUBAVNI HOROSKOP

Pred vama je vikend velikih ljubavnih odluka

14.03.2014 u 11:36

Bionic
Reading

Ovaj ćete se vikend zanimati samo za stvari koje su vam zbilja važne. Kad je u pitanju ljubav, vrlo vjerojatno nećete proživljavati bajkovite scene, ali hipnotički i čeznutljivi pogledi bi vas mogli lijepo nasmijati

Ono što će vam ovaj vikend zbilja biti važno jest saznanje da vam veza funkcionira bez obzira na sve. Ako ne funkcionira, postat ćete svjesni toga i ozbiljno ćete promisliti je li uopće vrijedna vašeg vremena i energije.

Mjesec će cijeli vikend biti u obzirnom znaku Djevice, ali zato puni Mjesec u nedjelju izaziva buru osjećaja i dodatnu pažnju zvjezdoznanaca. Željet ćete dobiti potvrdu za ono što ulažete u vezu, bez obzira dobivate li zauzvrat i inače sve što trebate i zaslužujete.

Jeste li vi taj kotačić koji sve obavlja, koji se brine o svakom detalju da bi vaše partnerstvo glatko funkcioniralo? Ili je i vaš partner preuzeo dio ‘tereta’ na sebe, a vama daje prostora da se osjećate voljeno i cijenjeno? Samo vi znate odgovor na ta pitanja.

Jedna je stvar sigurna. Sve ono što je korisno i vrijedno u vašoj vezi ovaj će vam vikend biti u središtu pažnje. Ako ništa ne funkcionira kako treba, onda očekujte veliku emocionalnu prazninu. Nešto morate promijeniti.


Romantične ocjene vikenda od 14. do 16. ožujka:

OVAN ❤♡♡

BIK ❤❤❤

BLIZANCI ❤♡♡

RAK ❤❤❤

LAV ❤♡♡

DJEVICA ❤❤❤

VAGA ❤♡♡

ŠKORPION ❤❤❤

STRIJELAC ❤♡♡

JARAC ❤❤❤

VODENJAK ❤♡♡

RIBE ❤❤❤