TJEDNI HOROSKOP

Potreba za samoćom Blizance će udaljiti od voljenih

02.06.2014 u 09:59

Bionic
Reading

Prvi tjedan lipnja donosi nam promjenjivo raspoloženje koje neće biti uvjetovano samo promjenjivim vremenom, već i burnijim astro događanjima. Što vas čeka u sljedećih tjedan dana, pročitajte u novom tjednom horoskopu

Neslaganje s članovima obitelji eskalirat će u svađu, a loša atmosfera u domu utjecat će i na druge aspekte života Ovna. Bikovi bi, poneseni osjećajima, mogli predložiti voljenom zajedničko useljenje ili zaruke dok će Blizance potreba za samoćom udaljiti od voljenih. Rakovi će se družiti s mnoštvom zanimljivih ljudi, a ljubavni odnosi isprepletat će se s prijateljskima.


Lavovi će ovaj tjedan biti sumnjičavi, no to će biti bezrazložno, u što će se uvjeriti ako porazgovaraju s voljenima. Djevice će biti vrlo društvene i susretljive, no ubrzani dnevni ritam dovest će do stresa i iscrpljenosti. Vage bi se ovaj tjedan trebale držati opuštenih tema i ne prihvaćati poslovne izazove za koje nisu sigurne da će ih moći ili stići realizirati. Škorpioni će se rastužiti kad shvate da osoba od koje su mnogo očekivali nije onakva kakvom su je zamišljali.

Strijelci nisu zadovoljni načinom na koji ih bližnji tretiraju, a frustriranost će rezultirati čestim svađama. Jarci će osjetiti želju za novim ljubavnim iskustvima, a Vodenjaci će imati osjećaj da ne mogu doprijeti do partnera. Ribe će ostvarivati velike uspjehe u zavođenju, bit će šarmantne i rado se upuštati u flert.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE