VODIČ DO UŽITKA

Poboljšajte seksualni život uz savjete horoskopa

06.09.2010 u 07:48

Bionic
Reading

Ne postoji univerzalni recept za kvalitetan, ispunjen i uzbudljiv seksualni život, no pomoću utjecaja planeta mogu se odrediti osnovne smjernice za poželjan pristup prema pripadnicima horoskopskih znakova. Želite li poboljšati svoju intimnu praksu, pokušajte primijeniti našu teoriju

OVAN

O njoj
Prosječna Ovnica prava je divlja Amazonka, obožava s partnerom u javnosti izmjenjivati poglede koji zrače seksualnošću, voli seks na brzaka, no pritom ipak vodi mnogo računa o atmosferi. Na primjer, mogla bi je odbiti činjenica da se niste potrudili. U redu, pretpostavimo da ste uspješno prešli u glavnu fazu. Dok gledate jedno drugome ravno u oči, vrlo joj nježno kažiprstom prelazite obrazima, jedva je dodirujući. Vodite računa o njezinoj kosi, milujte je i igrajte se njome. Obaspite joj ušnu školjku poljupcima i nježno šapćite. Nakon svega ovoga, dalje ćete teško pogriješiti.

O njemu
Ovan je ljubitelj divljeg i umjereno grubog te dugotrajnog seksa, avantura za jednu noć prožetih životinjskom požudom. On ne voli tišinu, a želite li njegov libido konstantno držati na najvišoj razini, morat ćete njegov mozak držati u pogonu jednako koliko i tijelo. Ljubite ga strastveno, ali nježno (ne francuskim poljupcem). Gledajte ga u oči, pokušajte ga riječima, ali i ponašanjem uvjeriti da je on za vas naprosto božanstven. Poigravajte se njegovom kosom i potrudite se usporiti tempo da obuzdate njegov temperament koji bi mogao ubrzati završetak seksualne igre.

BIK

O njoj
Žena rođena u znaku Bika može biti vrlo otvorena prema osobi koja je fizički privlači. Međutim, to je dovoljno tek za početak jer zadovoljiti je može samo onaj koji je kadar zabaviti je, oraspoložiti i učiniti da se osjeća privlačnom, posebnom, jedinstveno lijepom. Čitavo vrijeme imajte na umu da ste tek jedan od rijetko probranih sretnika. U seksu ona nužno osjeća kao da zauvijek daje i odriče se jednog dijela sebe. Pomozite joj da se opusti uz svoj omiljeni koktel koji ste joj, naravno, sami pripremili. Koncentrirajte svoje poljupce i milovanja na vrat koji je njezina najsnažnija erogena zona i bit će spremna u potpunosti vam se podati.

O njemu
Bikovi često sanjaju o velikom broju ljubavnica i pretjerivanju u seksu, bez društvenih ograničenja i tabua te najčešće odbacuju općeprihvaćena shvaćanja muško-ženskih odnosa. Doduše, njihova eventualno neostvarena maštanja ne znače manje užitka u 'klasičnim' seksualnim aktivnostima. Ponekad arogantan stav Bikova obrana je potaknuta strahom od odbijanja i neuspjeha u krevetu, stoga nahranite njegov ego kako god umijete. Kad se konačno nađete u postelji, priuštite mu kompletnu i dugu masažu (dotičući njegove intimne dijelove tek pred kraj) kao savršen uvod za njegov glavni nastup.

BLIZANCI

O njoj
Najvažnije što morate znati o jednoj Blizanki jest da ona ne može bez pažnje. Osjeti li samo na tren da vam nije najvažnija, mogla bi odustati od vas. Ona, dakle, voli kada je u centru nečije pozornosti i željela bi da je zabavite, da joj laskate i prepustite joj se. Na taj način stvorit ćete vrlo dobar uvod u ono što slijedi. Upotrijebite svoje vrhove prstiju i njima nježno pratite crte unutarnje strane njezinih ruku, od potpazušja, preko podlaktice, sve do dlanova. Čvrstim stiskom ruku pokazat ćete koliko vam je stalo, a ljubljenjem podlaktice nježnost i poštovanje te tako zadovoljiti njezine mentalne potrebe i obogatiti tjelesnu erotičnost tih intimnih trenutaka.

O njemu
Muški pripadnik znaka voli pretjerivanje, vratolomije i tjelesno iscrpljivanje. Njegov je ego snažan, ali istodobno krhak, tašt te vječno gladan pohvala i komplimenata. Vrlo je važno imati to na umu želite li izvući najbolje iz njegova ljubavničkog umijeća. Iako su gotovo uvijek raspoloženi i spremni na seks, zahvaljujući dvojnosti njihova karaktera, Blizanci će lako ustuknuti procijene li da vrijeme ili mjesto nisu pogodni. Stoga ga zaskočite i dovedite pred gotov čin, zadivite ga novim položajima te iznenadite kojom prostom rečenicom. Budite divlji, neka ne zna što ga je snašlo, noć s vama mora mu ostati urezana u pamćenje jer Blizance nije lako impresionirati.

RAK

O njoj
Iako nekima naizgled možda djeluje povučeno i plaho, prosječna Račica voli strastveniji, pa čak i malo grublji seks. Njemu često prethode verbalne smicalice, miješanje uloga žrtve i agresora, no budite sigurni da ona čitavo vrijeme zna što želi te je svjesna da će to i dobiti ili postići. Ona voli udobnu i toplu atmosferu, zato postignite pravi efekt prigušenom rasvjetom ili tek jednom plamtećom svijećom u sobi. Njezina su najosjetljivija zona grudi i bradavice, kojima morate posvetiti posebnu pažnju želite li je potpuno zadovoljiti.

O njemu
Rak je osvajač i ponekad lomitelj ženskih srca. Ipak, seks za njega znači mnogo više od tjelesnog iskustva. Zato ćete vrlo lako primijetiti kako o svojoj intimi govori s rezervom i potrebno mu je mnogo ohrabrivanja da se potpuno otvori. Budite sigurni da neće sa svakom leći u krevet, iako reputacija nekih govori sasvim drugo, no nije mudro vjerovati ama baš svakom traču. Jednom kada mu skinete košulju, nježno vrhovima prstiju kružite njegovim prsnim košem, ljubeći ga strastveno, a duboki uzdasi će biti znak da možete krenuti 'južnije od ekvatora'.

LAV

O njoj
Vjerovali ili ne, Lavice nisu nesklone vanbračnim aferama, bilo da se radi izletu van vlastitih brakova ili miješanju u tuđe. One više vole ljubavni zanos i entuzijazam, ljubav i privlačnost na prvi pogled. S obzirom na to da Lavice imaju mnogo energije, morat ćete se zbilja potruditi da biste joj parirali u tjelesnim vratolomijama. Jednom kad vas uhvati u klinč, nježno joj izmasirajte leđa s posebnim tretmanom za gornji dio, oko lopatica. Upotrijebite mirisno ulje za masažu i osjećajte se slobodnim potrošiti čitavo pakiranje na njezino i vaše tijelo prije nego što je iznenada zaskočite.

O njemu
Vječno zaljubljeni Lav sklon je pretjerivanju, velikim očekivanja i razočarenju ako se seks svodi samo na tjelesni užitak. Potrebni su mu ljubav, zagrljaji i mnogo nježnih dodira da bi se u krevetu osjećao komotno i opušteno. Spontanost mu nije vrlina, no to ne znači da je ne zna cijeniti. Izvrsno će reagirati na iznenadni poziv na akciju, a uživat će i u pomno smišljenim iznenađenjima. Stavite mu povez na oči, ukrcajte ga u taksi i odvedite u motel van grada. Vodite računa da zidovi unajmljene sobe budu dobro zvučno izolirani jer glasan seks Lavovima je najveći užitak!

DJEVICA

O njoj
Želite li ugoditi Djevici, možete odmah zaboraviti na sva iznenađenja koja ste pripremali. Ne, ona mora imati sve pod kontrolom ili se čitava koncepcija raspada. Ona obraća mnogo pažnje na detalje i koliko god bila zagrijana za vas, radije će najprije pažljivo proučiti ambijent u kojemu se nalazi. Stoga će taktički mudar potez biti pokušate li je zavesti na njezinu terenu koji već dovoljno dobro poznaje. Smjestite se tako da vas čitavo vrijeme može gledati u lice, dok joj nježnim kružnim potezima milujete trbuščić, njezinu posebno osjetljivu erogenu zonu. Prije nego prijeđete na glavnu stvar, izljubite svaki pedalj njezina tijela.

O njemu
Muška Djevica voli mentalnu stimulaciju, potrebno mu je mnogo komunikacije tijelom, ali i ona verbalna jer ne podnosi tišinu. Njegovo tijelo funkcionira precizno poput švicarskog sata, pa se nemojte začuditi primijetite li da mu je seks potreban, na primjer, svake subote u 23.30 sati. Ne dopustite da vam se vođenje ljubavi pretvori u rutinu jer to je najgore što on uopće može zamisliti. I u muškaraca je trbuh vrlo osjetljiva zona gdje je svaki dodir, posebno usana, najintenzivniji.

VAGA

O njoj
Baš kao što sam znak govori, Vaga traži ravnomjernost u primanju i davanju. Ne voli neobavezni seks i radije će dulje vrijeme apstinirati nego se prepustiti tek zadovoljavanju tjelesne potrebe. Ona osjeća kao da je njezino tijelo stvoreno da mu se ljudi dive. Razgovor o seksu jednako joj je uzbudljiv kao i sam čin, stoga ćete je lako dovesti u pravo raspoloženje krenete li objašnjavati što joj sve želite raditi. Kad oboje svučete odjeću, polegnite je na trbuh, možete se poigrati vezanjem očiju, a onda je izljubite od glave do pete.

O njemu
On je u potrazi za cjelokupnim iskustvom, a ne samo valjanjem među plahtama i prolaznim užitkom. Ne, on želi i osjećaje koji se zadržavaju dulje od samog trajanja spolnog odnosa. Vaga posjeduje strpljenje potrebno da zadovolji svoju partnericu, što mu pruža jednak užitak kao i kad je on u centru pažnje. Dok ga obrađujete, pružite mu priliku da vam istodobno uzvrati, za što je idealna poza 69. Njegova su leđa vrlo senzualna erogena zona, koja se posebno zažari čim osjeti golo tijelo na sebi. Već je sam taj potez dovoljna uvertira za 'pravu stvar'.

ŠKORPION

O njoj
Prosječna Škorpionka u pravilu bi trebala biti znatiželjna osoba koja voli eksperimentirati. Svjesna je da je erotičnost mnogo dublji fenomen koji obuhvaća mnogo više od pukog tjelesnog čina. Dok se u javnosti voli pojavljivati uređeno poput prave dame, ispod te odjeće voli slobodnije i ekstravagantno donje rublje. Imajte na umu da kao odgovor na njezinu ponudu ne prolazi 'ne' i da će učiniti sve ne bi li dobila ono što želi. A u konačnici, ona želi da učinite najbolje što znate s njezinom najmoćnijom erogenom zonom, a to su genitalije. Od vas se u predigri očekuje vješta upotreba jezika, a dopuštena su i sva druga seksualna pomagala koja će je izludjeti.

O njemu
Škorpion je strastvena seksualna životinja. On uživa u grickanju, sisanju i majstor je oralnog zadovoljavanja. Voli grublji seks i ponekad je malo boli dobar začin za uvodni čin. Ljubitelj je vođenja ljubavi na neobičnim mjestima, posebno voli saune, kade, bazene, jacuzzije i more. Ipak, blago mazohistička narav tjera ga da se užitku radije prepusti na grubom podu ili tvrdom stolu nego na svilenoj postelji ili vodenom krevetu. Kao i kolegicama po znaku, Škorpionov su centar genitalije. Stoga se ne ustručavajte, nego budite maštoviti, poigrajte se hranom, mirisnim uljima ili toplo-hladnim iznenađenjima.

STRIJELAC

O njoj
Eksterijeri i javni prostori definitivno su fetiš Strijelčica. Mnogima od njih mašta se aktivira čim na zabačenoj plaži u večernjim satima vide usamljenog kupača, a koncentracija se u sekundi rasprši uoče li zanimljivog muškaraca dok u knjižnici pokušavaju učiti. Ako je želite izludjeti, gladite joj unutarnju stranu bedra u javnosti, riskirajući da vas netko uhvati na djelu. Nije im napeto duljiti s predigrom, već rado malo ranije iniciraju penetraciju, osim u slučaju kada žele izluditi partnera dovodeći ga do ruba strpljenja i izdržljivosti. One su velikodušne ljubavnice i neće ih smetati doživite li orgazam prije njih, već će vam rado pružiti drugu i treću priliku.

O njemu
Seks sa Strijelcem vrlo je intenzivno iskustvo. On voli snažan i brzinski snošaj ponoviti nekoliko puta dnevno. Majstor je intimne masaže i oralnog seksa u kojima uživa bilo da se nalazi u aktivnoj ili pasivnoj ulozi. Strijelčev jezik moćno je oruđe kojim izvlači ono najbolje iz svake pojedine erogene zone svoje partnerice. Najlakše ćete ga napaliti priređujući mu posebnu točku poput striptiza s plesom u krilu (ne smije vas dodirivati!) ili trbušnog plesa. Vodite računa o tome da uvod ne potraje predugo, već procijenite i iskoristite trenutak kad se njegovo uzbuđenje nađe u zenitu.

JARAC

O njoj
Na olakšanje dobrog dijela muške populacije, Jarčicama ne treba duga predigra. Ona je u stanju doći od nule do eksplozije dok kažete 'seks', već nakon nekoliko jedva osjetnih dodira njezine kože, posebno pregiba ispod koljena. Međutim, rezervu koju ste stekli u predigri morat ćete uložiti u produljeno trajanje spolnog odnosa. S obzirom na to da voli biti u - uvjetno rečeno - inferiornom položaju, ponašajte se kao alfa-mužjak. Odredite ritam i koncentrirajte se na svoj užitak. Ne brinite, ona neće ostati uskraćena jer upijajući vaš užitak i uzbuđenje, i sama će vrlo brzo doći do serije orgazama.

O njemu
Seks i seksualnost izvlače ono najbolje iz njega. Voli isplanirati sve u detalje, voli žene koje znaju što žele, u idealnom slučaju - da su spremne na seks svaki put kad je i on. Legnete li u krevet s njime, uvjerit ćete se da je sposoban nagnati vas da vrištite od zadovoljstva jer posjeduje izdržljivost maratonca. Predigru voli započeti prilično bezazleno, tek masažom leđa ili polaganim uzajamnim razodijevanjem do donjeg rublja, nakon čega slijedi izmjena blagih poljubaca, no takav uvod obrnuto je proporcionalan žestini koja će uskoro uslijediti. Potrudite se da ga u svemu pratite jer Jarca nije teško razočarati.

VODENJAK

O njoj
Njezino je shvaćanje ljubavi i partnera idealistično, izražava ga ogromnim količinama nježnosti i pažnje prema partneru. Transformacija izazvana seksualnim uzbuđenjem pretvara je u pravu zvijer, sasvim drukčiju osobu koja voli inovacije te gotovo da nema stvari koju ne bi poželjela isprobati. Vodenjaci su zbilja jedan od najneobičnijih i najzanimljivijih znakova zodijaka i zato se nemojte začuditi kad kažemo da je njezina erogena zona gležanj. Primijetit ćete kako neke rado nose narukvicu oko gležnja, ističući posebnost toga dijela tijela. U šali bismo mogli zaključiti da znanstvenici možda na sasvim krivome mjestu pokušavaju locirati G-točku.

O njemu
Vodenjak je džentlmen koji nikada ne bi tretirao ženu isključivo kao seksualni objekt. Njezina opuštenost važna mu je jednako kao i vlastita, stoga će se rado upustiti u dugu, temeljitu i raznoliku predigru. Možda seks neće biti uvijek intenzivan, no njegova upornost zadivit će svaku partnericu jer mu nije problem ponavljati radnju nekoliko puta zaredom, što će zasigurno usrećiti svaku ženu koja zna što želi. Iako su njegove erogene zone gležanj i stopala, ne zadržavajte se tamo previše. Vodenjaku je, naime, mnogo važnija dinamika i raznolikost, milovanje svih dijelova njegova tijela.

RIBE

O njoj
Riba želi da bez previše njezinih uputa i sugestija povučete prave poteze te izgovorite riječi koje ona želi čuti. Suvišno je reći da morate pogoditi kakvu atmosferu ona očekuje, a ona se sastoji od glazbe po njezinome ukusu, mirisnih svijeća i vrlo slabog, mekoga svjetla. Ako ste tek nedavno stupili u odnos, naučite nešto od nje - prvi put kad vas pozove u svoj prostor, snimite i upamtite detalje koje voli. Njoj je potreban redovit seks, kontrola u odnosu, ali i mnogo ljubavi da bi do nečega uopće došlo. Na muškarcu jednostavno obožava trodnevnu bradu koja će začiniti poljupce, ali i oralni seks koji je u slučaju ženskih pripadnica znaka idealna predigra.

O njemu
Dijeliti krevet s Ribom nalik je žongliranju s ručnim bombama - nikad niste sigurni kad će eksplodirati. Ne nadajte se da će vam on prepustiti inicijativu i čekati da vi budete spremni. Ne, on će u jednom trenutku strgnuti odjeću, najprije s vas, zatim sa sebe i započeti seksualnu igru koju ne možete odbiti. Naravno da se Riba najbolje osjeća u vodi. Ovog puta iznenadite vi njega, pridružite mu se dok se bude tuširao nakon treninga. Počnite ga sapunati i odjednom zgrabite za strateško mjesto, što bi bio ekvivalent pokazivanju crvene krpe biku.