MANJI I TANJI

PlayStation 3 odsad jeftiniji i u novom ruhu

19.08.2009 u 09:14

Bionic
Reading

Budući da prodaja PlayStationa 3 zaostaje za drugim konzolama, Sony je donio odluku o sniženju cijene za čak sto dolara. Osim toga, novi, tanji PlayStation 3 trebao bi biti predstavljen na ovotjednoj konferenciji GamesCom, a cijena će ostati ista kao i starijoj verziji

Iako je Sony dugo skrivao podatak da je u pripremi nova verzija PlayStationa 3, glasine i posebno fotografije s raznih strana uvjerili su javnost da je on uistinu stvaran. Sony će ga najvjerojatnije i službeno predstaviti na ovotjednoj konferenciji GamesCom, a da već duže vrijeme priprema teren za njegov dolazak, potvrđuju vijesti iz dućana hardverom koji neće dobivati nove pošiljke konzola prije rujna.

Ono što imaju na lageru vrlo vjerojatno će prodati, iako u dućanima ističu da je posljednjih nekoliko tjedna prodaja i potražnja za PlayStationom 3 naglo opala. Pripisuju to glasinama o novom modelu, pa ako planirate nabavku novog PlayStationa, pričekajte sljedeći mjesec kako biste ugrabili novi model.

Tvrtka je također objavila da cijene aktualne verzije PlayStation 3 konzole padaju za sto dolara budući da zaostaje u prodaji za konzolama drugih proizvođača.