RUSKI RULET?!?

Ovo su doista prodavali djeci za igranje

20.02.2014 u 14:29

Bionic
Reading

Na svu sreću, neke od ovih igračaka više nisu na tržištu, no svejedno smo ostali osupnuti kakve sve ideje dobivaju proizvođači. Čemu bi točno služio ruski rulet ili bankomat za djecu? Vjerojatno samo genijalci koji su to smislili znaju odgovor...

Ruski rulet za djecu

Doista, kako je nekome uopće palo na pamet proizvesti igračku - ruski rulet za djecu? Kaba Kick doista postoji, a koliko je popularan, ne znamo. I ne želimo znati...


Bankomat za djecu

Ok, ako ništa drugo, svakako je pitomije učiti djecu kapitalizmu, a ne samoubojstvu odnosno smrtonosnom kockanju. No postoje i normalniji načini učenja djece vrijednosti rada, a onda i novca od igračke koja izbacuje pare kad god vam padne na pamet.


iPotty

Krasno, naučite djecu odmalena da zahod služi za igranje. Kad ga već učite da sam ide na kahlicu, što mu ne ponuditi i zabavu pritom?


Shimajiro - tigar koji uči djecu odlasku na WC

U ovom se slučaju ne možemo odlučiti je li nam bizarnija reklama ili sama igračka. Trebala bi imati edukativnu svrhu, također potaknuti dijete da se izvuče iz pelena, no sve oko ove igračke spada jednostavno u bizarno.


Titanik na napuhavanje

Ne možemo reći da ne obožavamo goleme tobogane na napuhavanje. I da, nisu rezervirani samo za djecu. No kako djetetu objasniti zašto ovaj tobogan konkretno izgleda kao polovica broda, dok je druga već potonula?


Lutka za dojenje

Reklama za ovaj proizvod glasi: ‘Zato što ne biste trebali čekati da vam grudi narastu da biste dojili dijete.’ E pa, trebali bismo! Osim toga, uz lutku ide i topić s cvjetićima na mjestima bradavica, pa beba lutka zapravo cucla cvjetić. Sve u svemu, puno je toga krivog u ovoj igrački.