LJUBAVNI HOROSKOP

Ovo će biti vikend tulumarenja i strasti

27.03.2014 u 09:29

Bionic
Reading

Ovaj vikend će vam velikodušan Mjesec u Lavu omogućiti tulumarenje za pamćenje. Lav je ionako najviše koncentriran na romantiku i zabavu, a kad voli i zabavlja se, onda želi da to svi znaju. Zato ćete zasigurno imati gomilu prilika za uživanje u najboljem što vam vikend može pružiti kad su u pitanju društvene aktivnosti i romansa

S obzirom na to da vas čeka društveno i romantično bogat vikend, možda ćete biti spremni i na neke veće geste pa odlučite dati do znanja određenoj osobi koliko vam je stalo i da ona ima ključ vašeg srca.

U subotu će do izražaja doći i duge veze u kojima će se obnoviti strast zahvaljujući pozitivnoj vezi između Venere i Saturna. Zar nije sjajan osjećaj znati da postoji netko na koga se stvarno možete osloniti i na koga možete računati? Tako ćete se osjećati u subotu.

Ako ste nedavno započeli vezu i shvatili da ima potencijala, moguće je da ćete ovaj vikend donijeti neke važne odluke i predati se tom odnosu.

Jedini kamen spoticanja u inače savršenom vikendu jest to da će u nedjelju Sunce biti u kvadratu s Neptunom, što će donijeti zablude i nejasne situacije. Ovo se odnosi posebno na pripadnice ženskog roda koje svoje partnere možda neće vidjeti u pravom svjetlu. Jeste li ga postavili na pijedestal? Ako jeste, budite sigurni da i zaslužuje takav svetački status.


Romantične ocjene vikenda od 22. do 24. studenog:

OVAN ❤❤❤

BIK ❤♡♡

BLIZANCI ❤❤♡

RAK ❤❤♡

LAV ❤❤❤

DJEVICA ❤❤♡

VAGA ❤❤♡

ŠKORPION ❤♡♡

STRIJELAC ❤❤♡

JARAC ❤♡♡

VODENJAK ❤❤♡

RIBE ❤♡♡