GODIŠNJI HOROSKOP

Ovan

30.12.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Ovan

Ljubav će vas iznenaditi

Odnosi

Prva polovica godine bit će obilježena čestim svađama s bližnjima, a većina sukoba bit će potaknuta vašom impulzivnom i nestrpljivom prirodom. U vama će tinjati nezadovoljstvo koje ćete otresati na partneru pa će se mnogi odnosi naći na kušnji. Mogli biste iznenada prekinuti dugu vezu, raskinuti zaruke ili se iseliti iz stana kojeg dijelite s voljenim, no ishitreni postupci neće ići u vašu korist. Važne odluke donesite u drugoj polovici godine, kad ćete pod zaštitom Jupitera u Lavu moći objektivnije procijeniti situaciju. Slobodnjacima će prvi dio godine donijeti iznenadne preokrete i burne odnose, no stabilnu ćete vezu ostvariti tek nakon srpnja.

Novac i obaveze

Nestabilna financijska situacija potaknut će vas da smišljate nove izvore i načine zarade. Nije preporučljivo da se nepromišljeno upuštate u nove investicije ili kupnju nekretnine, jer biste mogli precijeniti svoju kreditnu sposobnost. Partner ili ukućani s kojima imate združene financije susrest će se s neočekivanim izdacima pa ćete se naći u situaciji da im financijski pomažete. Nalet entuzijazma i energije osjetit ćete u drugom dijelu godine, kad će vas hrabrost i spremnost na rizik potaknuti da ulazite u nove, iznimno isplative projekte. Ojačat će vaš društveni utjecaj, a posebno uspješan ishod očekuje Ovnove koji se bave kreativnim i umjetničkim poslovima, sportom ili javnim djelatnostima.

Zdravlje i ljepota

Povećana je mogućnost upala, infekcija i ozljeda pa se u razdoblju do kolovoza suzdržite od riskantnih radnji i poradite na jačanju imuniteta. U drugom dijelu godine Jupiter vam vraća energiju i vitalnost pa će zdravstveni problemi postati dio prošlosti.