ASTRO PROFIL

Ovaj horoskopski znak sve podređuje ljubavi

26.03.2014 u 09:31

Bionic
Reading

Nijedan horoskopski znak ne voli duboko i snažno poput Riba. Ljudi rođeni u ovom vodenom znaku žive za ljubav pa su spremni podnijeti mnoge žrtve u njeno ime. Ako vole, podredit će se partneru i zbog veze se odreći svojih želja i ciljeva, a zauzvrat samo žele biti voljene i pažene. Budući da su najveći sanjari Zodijaka, često partneru pripisuju nepostojeće osobine, što redovito vodi do razočarenja

Žene Ribe

Žene rođene u znaku Riba prave su zavodnice. Pažnju muškaraca osvajaju senzualnošću, snenim pogledom i punim usnama koje obećavaju nezaboravne trenutke. Ljubav im je najvažnija životna stavka i ne mogu biti potpuno sretne ako nisu zaljubljene. Romantične su, nježne i osjetljive pa ih je lako zavesti lijepim riječima i grandioznim gestama. Zaljubljive su prirode pa će se brzo prepustiti emocijama i upustiti se u ljubavnu vezu u kojoj će dati cijelu sebe.

Žena Riba je požrtvovna i spremna na mnoga odricanja u svrhu ljubavi, no često se veže uz partnere koji iskorištavaju njezinu emocionalnost pa se nađe u vezama u kojima mnogo daje, a zauzvrat ne dobiva ništa. Nesretna žena Riba mogla bi pažnju potražiti u naručju neznanca ili bijeg od problema pronaći u piću ili hrani. Najsretnija je kad pored sebe ima muškarca koji je voli i cijeni i uz kojeg se osjeća sigurno. Čim pronađe partnera koji će je voljeti snažno i bezuvjetno, postaje sretna i ispunjena pa joj ne pada na pamet napraviti išta čime bi poremetila ljubavni sklad.


Muškarac Ribe

Ovi su muškarci prototip idealnog ljubavnog partnera – romantični su, pažljivi i brižni. U mlađim su danima veliki zavodnici i imaju mnogo ljubavnih veza. Ostvaruju zapažene uspjehe kod pripadnica nježnijeg spola jer su odlični slušači i znaju postići da se svaka žena uz njih osjeća posebno. Kad se zaljube, svojoj odabranici na razne načine pokazuju osjećaje, a na njihove romantične geste teško je ostati ravnodušan. Partnericu drže kao kap vode na dlanu i trude se što češće joj ugoditi.

Zauzvrat traže poštovanje i privrženost, no u životu često naiđu na partnerice koje ih uzimaju zdravo za gotovo. Ako je nesretan u vezi, muškarac Riba bi mogao potražiti bijeg od stvarnosti u zagrljaju druge žene. Ukoliko pak pored sebe ima partnericu koja ga podržava, ohrabruje i razumije te ga ne pokušava promijeniti, zauzvrat će joj biti najbolji partner kojeg može poželjeti.