NEZAUSTAVLJIVI BANDIT

Ovaj bi pas pobjegao i iz najčuvanijeg zatvora

19.09.2013 u 13:30

Bionic
Reading

Vlasnik vjerojatno nije ni slutio u kakvog će mu se fakina pas pretvoriti kad ga je kao malog nazvao Bandit. Naime, kako bježi iz kuhinje, Bandit bi vjerojatno bez problema svladao i bijeg iz Alcatraza

Kako stoji u opisu videa, vlasnik je odlučio mladog Bandita zatvoriti u prostor kuhinje kad ga nema kod kuće, jer pati od snažne tjeskobe prilikom odvajanja pa bi u trenucima kad bi ostao sam doma napravio potpuni kaos i uništio sve što je mogao.

Veterinar mu je savjetovao da psu ograniči prostor kretanja jer bi na koncu i sam sebe mogao ozlijediti. Tako je pao izbor na kuhinju. No Bandit je uporno i otamo uspijevao pobjeći pa je vlasnik odlučio postaviti kameru.


Nakon što je pogledao ovu snimku, Banditu je ipak vratio cjelokupan prostor za iživljavanje, jer ga je tek nakon ovog uhvatio strah da će se ozlijediti. Pogledajte kako on bježi iz zabarikadirane kuhinje!


Ako želite objaviti zabavne fotografije ili snimke svojih ljubimaca, šaljite nam ih na mail adresu funbox@t-com.hr. Na istu adresu možete slati i svoja pitanja i probleme vezane uz kućne ljubimce.