LJUBAVNI HOROSKOP

Očekujte konfuzan vikend strasti i frustracija

11.04.2014 u 09:44

Bionic
Reading

Kako će ovo biti lud i konfuzan vikend što se ljubavi tiče... Mjesec u Ribama u petak omogućit će romantičnu večer i povezivanje na duhovnoj razini s nekim posebnim, no takav ružičasti scenarij neće dugo trajati. Od slatkog osjećaja i sentimentalnosti doći ćete do ozbiljne frustracije u subotu navečer, kada se Mjesec premjesti u nestrpljivog Ovna

Planet ljubavi, Venera, lijepo će se povezati s Marsom u subotu i omogućiti vesele seksualne igrice. Pomislit ćete kako vam je serviran vikend idealan za ljubavnike. No ne veselite se prerano.

Samo nekoliko sati kasnije, osjećat ćete se odbačeno ili razočarano. Imat ćete osjećaj da se svemir poigrava s vama, ismijava vas i da nikako ne možete ostvariti cilj. Dozvolio vam je da osjetite nesputanu strast nekoliko sati, no kad se Venera nađe u kvadratu sa Saturnom, pomislit ćete da vam je netko zviznuo šamar što ste se uopće usudili pomisliti na takvu sreću.

Na sreću, Mjesec u Ovnu u nedjelju će postati mladi mjesec i imat ćete priliku pronaći ono što želite. Ništa vam neće stati na put!


Romantične ocjene vikenda od 28. do 30. ožujka:

OVAN ❤❤❤

BIK ❤❤♡

BLIZANCI ❤♡♡

RAK ❤❤❤

LAV ❤❤♡

DJEVICA ❤❤♡

VAGA ❤❤❤

ŠKORPION ❤♡♡

STRIJELAC ❤❤❤

JARAC ❤❤♡

VODENJAK ❤❤❤

RIBE ❤❤♡