ZAMUĆENO DOSTOJANSTVO

Novinarka pala u strahu od velike ribe

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 25.10.2012 14:25
  • Objavljeno 25.10.2012 u 13:00
novinarka Carley Gordon funvideo

novinarka Carley Gordon funvideo

Izvor: Screenshot / Autor: YouTube

Novinarka Carley Gordon iz Tennesseeja snimala je reportažu o posljedicama uvođenja azijskog šarana u vode Cheatham Reservoira kad ju je riba preplašila. Čamac u kojem je stajala se zaljuljao i novinarka je pala na jednog od čuvara parka koji je zatim i sam pao – sve uz glasan smijeh

Ah, te azijske ribe! Baš kao i razni budistički redovnici koji vježbaju borilačke vještine, i azijski šarani su sposobni skočiti čak tri metra iz vode. S obzirom da mogu težiti i do 50 kilograma, nije ni čudo da se novinarka Carley Gordon našla na stražnjici nakon što ju je riba prepala.

Iako u svom internetskom profilu kaže da je nije strah prljavštine, znoja i teškog rada, novinarka Carley Gordon ipak ima slabu točku – velike ribe koje skaču na nju. Tijekom reportaže o opasnostima uvođenja azijskog šarana u vode Cheatham Reservoira u Tennesseeju riba teška oko šest kilograma iznenada se počela batrgati u rukama novinarke. To je u reporterki izazvalo iznenadan strah pa je ispustila veliku ribu i odskočila unatrag.

Kako se cijela reportaža snimala na ljuljajućem čamcu, novinarka je pala na čuvara parka koji je zatim pokušavajući pridržati nju i sam pao. Nitko nije stradao tijekom snimanja duhovite scene, pa su se svi dobro nasmijali.

Osim što je saznala da se plaši riba, Carley Gordon je također naučila vrijednu lekciju - suknje nisu najbolji izbor odjeće za snimanje priloga na ljuljajućem čamcu.


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi