TJEDNI HOROSKOP

Novi tjedan Ribama i Škorpionima donosi izazove

17.03.2014 u 09:41

Bionic
Reading

Sunčano vrijeme i astrološka karta popravit će raspoloženje svim znakovima Zodijaka te će svi zamijetiti pozitivne pomake, neki u privatnom, neki u poslovnom životu. Pročitajte što su vam zvijezde pripremile u novom tjednom horoskopu

Ovnovi će ovaj tjedan shvatiti da se sve teškoće mogu riješiti uz malo truda i strpljenja pa će im i veza krenuti u željenom smjeru. Bikovi će zračiti privlačnošću, no patit će za nekim koga ne mogu imati. Emotivni život će Blizancima biti izvor sreće i zadovoljstva, a Rakovima će porasti raspoloženje, što će ih potaknuti da više izlaze i druže se.


Odnos Lavova s partnerom već je neko vrijeme na klimavim nogama, a ovog će tjedna neslaganje eskalirati velikom svađom. Djevice nemaju vremena za bližnje, ali to će morati promijeniti. Vagama neće nedostajati pažnje i u partneru će ponovno vidjeti neke osobine zbog kojih su se zaljubili. Škorpioni su željni izazova i novih iskustava, a odnosi s okolinom sve su bolji.

Strijelci će na poslu biti nezadovoljni jer će smatrati da su podcijenjeni. Odnos Jaraca s voljenom osobom u stabilnoj je fazi, za što će biti zaslužna bolja komunikacija i više zajednički provedenog vremena. Pred Vodenjacima su uzbudljiva događanja koja bi mogla iz temelja izmijeniti njihov ljubavni život. Pred Ribama je pak uzbudljiv tjedan ispunjen druženjem i zanimljivim razgovorima.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte ovdje