BUDUĆNOST TELEVIZIJE?

Novi reality show prikazuje - seks u kutiji!

28.08.2014 u 16:00

Bionic
Reading

Ako ste se čudili Jerryju Springeru ili 'Noćnoj mori' Željka Malnara, onda će vam koncept seksa u kutiji na televiziji vjerojatno biti podjednako stran, no to je novi budući hit američkog WE TV-a

Amerikanci će uskoro imati prilike pratiti novi reality show na WE TV-u po imenu 'Sex Box'. Emisija se zove 'Seksualna kutija' zato jer se, eto, radi o seksu u kutiji, javlja CNN


'Sex Box' ima vrlo jednostavan koncept – parovi koji imaju problema u vezi ili krevetu ući će u zvučno izoliranu kutiju gdje će biti intimni, a zatim će po izlasku razgovarati sa stručnjacima o svom snošaju. Kako u kutiji nema kamera, još nije poznato kako će zapravo itko biti siguran što se unutra događa.

Cijela ideja nije originalna, već licencirana od Britanaca koji su prošle godine lansirali istu takvu emisiju.

'Radi se o jedinstvenom i privlačnom konceptu. Jedva čekamo početi ga emitirati na WE TV-u. Naši parovi će imati jedinstveno iskustvo, a naši gledatelji će dobiti hrabar novi program', rekao je predsjednik WE TV-a Marc Juris.

'Sex Box' na tragu je reality showa 'Goli spoj' (Dating Naked) koji se nedavno počeo emitirati na VH1, a čiji natjecatelji na spojeve idu potpuno goli. 'Hrabar novi program' ili eksploatacija seksa u besmislenom sadržaju?