DVIJE NEPODNOŠLJIVE GODINE

Ni nakon 10 milijuna štucaja ne može si pomoći

12.06.2013 u 11:48

Bionic
Reading

Muzičar koji već dvije godine ne može prestati štucati izbrojao je ovih dana svoj desetmilijunti štucaj. Bio je na operacijama, posebnim tretmanima, ali još uvijek nema pomoći

Christopher Sands iz Timberlanda u britanskoj pokrajini Lincolnshire ni nakon dvije godine traženja medicinske pomoći ne može prestati štucati. Prošao je operaciju, tretmane zastrašivanja i boravka u sobi pod tlakom, no još uvijek stvar ne prestaje, piše Metro.

'I dalje tražim lijek za štucanje', kaže Sands kojemu je upravo izvršena operacija na trbuhu u medicinskom centru Nottingham's Queen.

'I dalje ne mogu normalno spavati ni svirati u bendu koliko bih to želio', nastavlja neizlječivi štucavac kojem je operacija ipak omogućila nešto lakšu probavu te sada može ponovno jesti svoju omiljenu pizzu.

Unatoč 10 milijuna 'hikova' koje je odradio u protekle dvije godine, britanski glazbenik još je daleko od obaranja rekorda koji iznosi 68 godina neprekidnog štucanja. Drži ga Amerikanac Anthon Charles Osborne koji je štucao od 1922. do 1990. godine.

Upoznajte Christophera: