ASTRO KOMPATIBILNOST

Nema gore kombinacije od Djevice i Vodenjaka u poslu

06.03.2014 u 10:54

Bionic
Reading

Slaganje sa šefom, zaposlenicima i suradnicima ključ je uspjeha u poslu. Različite osobnosti kolega i poslovnih partnera mogu imati izrazito velik utjecaj na koncentraciju i motivaciju. Doznajte kako se Vodenjak nosi s ostatkom Zodijaka na profesionalnom planu

Ovan i Vodenjak

Kad se Vodenjačka ekscentričnost spoji s Ovnovom energijom, neizbježno će frcati iskre. Vodenjak je usmjeren na teoriju i planiranje, ali će ga Ovnova praktičnost natjerati da bude brži i konkretniji. Ako pravilno podijele poslove, zajedno će ostvarivati velike rezultate. Najbolje im leže kratkoročni projekti, jer oboma motivacija kopni ako ne dobivaju stalne nove poticaje.

Bik i Vodenjak

Kad je Bik na sceni, možete očekivati visoku produktivnost. On je praktičan i ne oklijeva potpuno se posvetiti projektu. Vodenjak je maštovit, kreativan, živahan i – ćudljiv. I jedan i drugi smatraju da su važniji i talentiraniji od partnera. Ishod ove suradnje zacijelo će biti zanimljiv – ako se partneri prethodno ne posvađaju.

Blizanci i Vodenjak

Oboje su oštroumni i komunikativni, ali im nedostaje koncentracije na duge pruge – osobito Blizancu. Puni su originalnih ideja i dobro se razumiju, no ponekad odustanu na pola puta i prijeđu na nešto drugo. Trebali bi se baviti kratkim projektima, a ako su angažirani na dugoročnom poslu, neka ga podijele u nekoliko cjelina između kojih će predahnuti.

Rak i Vodenjak

Njihovi su misaoni procesi i motivi u temelju različiti. Oboje imaju puno mašte, ali Rakova je mašta prikladnija za bajke, a Vodenjačka za znanstvenu fantastiku. Problem je i u bioritmu: Vodenjak munjevito počinje pa zastane baš kad se sporiji Rak zahuktao. Morat će puno razgovarati i jedno drugome štošta objašnjavati.


Lav i Vodenjak

Ovo je vrlo dinamična kombinacija s velikim mogućnostima za uspjeh. Vodenjak će u partnerstvo unijeti nesvakidašnja rješenja i napredne procjene dok će od Lava zauzvrat dobiti poticaj da bude ustrajniji i odgovorniji. Problem u suradnji s Lavom je njegova potreba za isticanjem i počastima te sklonost izrabljivanju šefovske pozicije.

Djevica i Vodenjak

Pedantna i organizirana Djevica ne može podnijeti Vodenjakovu ekscentričnost i osebujan pristup poslu. Ona voli da se stvari odvijaju po planu i redu dok Vodenjak mrzi rutinu i ne poštuje pravila. Više vremena i energije potrošit će na svađe i rasprave, nego na konstruktivan rad pa je bolje da ne surađuju ako to nije neophodno. Njihovo partnerstvo može biti uspješno samo na kratke staze.

Vaga i Vodenjak

Vaga i Vodenjak mogu dugo uspješno surađivati ako se ne budu petljali u dio posla koji obavlja onaj drugi. Radni odnosi između ova dva znaka najbolji su kada svaki partner ispunjava svoju radnu kvotu i ne traži prečesto pomoć od drugoga. Bude li svatko izvrsno obavio svoj pojedinačni dio posla, i zajednički će rezultat biti iznad svih očekivanja.

Škorpion i Vodenjak

Poslove obavljaju različitim ritmom i imaju drukčije prioritete. Za Škorpiona je Vodenjak previše hirovit i nepredvidljiv dok Vodenjak njega doživljava mutnim i tajnovitim. Također, Škorpion je trezveniji s novcem dok ovaj drugi katkad ulijeće u nerazumne troškove. Bilo bi poželjno da ih netko treći nadzire.

Strijelac i Vodenjak

Kombinacija Vodenjakove jasne vizije i Strijelčeve dinamičnosti najčešće dovodi do inventivnog i originalnog poslovnog plana. Oboje teže promjenama i inovacijama, imaju avanturistički duh i vole riskirati pa često uspijevaju u zajedničkom poslu. Budući da se odlično razumiju i uživaju u zajedničkim aktivnostima, nerijetko postaju i dobri prijatelji.

Jarac i Vodenjak

Iako su na prvi pogled teško spojivi, u ovoj suradnji oboje izvlače ono najbolje jedno iz drugog. Jarac je staložen, oprezan i razuman dok je Vodenjak živahan, društven i spreman na rizik, ali ove razlike rijetko dovode do sukoba. Nakon što postave zajedničke poslovne ciljeve postaju sila koja ne skreće s puta.

Vodenjak i Vodenjak

Sprega dvoje Vodenjaka otvara mogućnosti senzacionalnog uspjeha - ili epskog promašaja. Ako su oni jedini poslovni partneri, mogli bi se spotaknuti na nerealnom optimizmu, odsutnosti planiranja i manjku smisla za detalje. Bolje im je u ekipi imati pripadnika zemljanog znaka koji će ih zadržati u razumnim okvirima i spriječiti ih da se zaigraju s novcem.

Ribe i Vodenjak

Ovaj dvojac ima izvanredne kapacitete za suradnju na poslovima od općeg interesa. Problem u njihovom odnosu može biti sklonost gubitku orijentacije i skretanje sa smjera koji vodi uspješnom okončanju projekta. Najbolje je da su ciljevi, rokovi, pojedinačni zadaci i način rada jasno određeni od samog početka.