ZBUNJENE BAKE

Nakon 56 godina saznale da su ih zamijenili pri rođenju

12.05.2009 u 11:17

Bionic
Reading

Dvije žene koje danas imaju 56 godina, a rođene su istog dana u istoj bolnici u Oregonu, nedavno su saznale da su ih nakon porođaja zamijenili i da su odrasle u pogrešnim obiteljima

DeeAnn Angell i Kay Rene Reed rođene su u proljeće 1953. godine u mjestu Heppner u Oregonu. Imaju svoje obitelji, djecu i unuke i donedavno nisu ni znale jedna za drugu.

No prošlog je ljeta Kayin brat Bobby primio poziv 86-godišnje susjede obitelji Angell koja je s njim htjela podijeliti tajnu koju već dugo čuva. Rekla mu je da su Kay u DeeAnn zamijenjene u rodilištima nakon kupanja i da su ih dali pogrešnim majkama. DeeAnnina majka je odmah i posumnjala da se to dogodilo, ali su sestre i doktori oštro odbacili njezine sumnje.

Bobby je saznanje podijelio sa starijim sestrama, a one su rekle Kay. Budući da su objema roditelji preminuli, Kay nije mogla saznati isitinu drukčije nego DNA testom. Pokazalo se da nije u rodu s Bobbyjem, ali DeeAnn jest, piše East Oregonian.

DeeAnn je rekla da njoj nije ni trebao taj test jer je prvi prvom susretu u veljači shvatila da Kay izgleda kao blizanka njezine sestre.

Kay i DeeAnn su se odlučile pomiriti s tim, premda se teško navikavaju na nove informacije. Druže se, postale su prijateljice, a zajedno su proslavile i rođendan.