SLATKI CRVI

Najveći gumeni bomboni u prodaji na internetu

27.10.2010 u 09:22

Bionic
Reading

Obiteljska tvrtka u Raleighu u Sjevernoj Carolini koja ima svoj dućan bombonima Popalops počela je na internetu prodavati ogromne gumene bombone u obliku crva i medvjeda

Pod prozaičnim zaštitnim znakom World's largest gummy bears! (najveći gumeni bomboni u obliku medvjedića) krije se obiteljska tvrtka koja proizvodi ogromne gumene bombone i druge slatkiše. Ova tvrtka koja posjeduje dućan slatkišima u Raleighu u Sjevernoj Carolini nedavno je na internetu počela prodavati gumene bombone u obliku crva koji su 128 puta veći nego uobičajeni gumeni bomboni istog oblika.

Njihovi masivni slatkiši imaju oko 65 centimetara, 4.000 kalorija i teški su kilogram i pol. Ni cijena ne zaostaje za veličinom- jedan gumeni crv stoji oko 150 kuna.

Impresivnim obujmom od 12 centimetara, ovi slatki crvi sadrže istu količinu gumenog sadržaja kao i 840 gumenih medvjedića kakve možemo svaki dan kupiti u dućanu na uglu. Najveće slatke crve moguće je kupiti u pet različitih kombinacija okusa - od limuna i naranče, preko plave maline i jabuke, do ananasa i trešnje - a svaki od ogromnih bombona ima dva isprepletena okusa i boje.

Internetska tvrtka Vat19 koja prodaje ove slatke divove ne preporučuje da ih se jede odjedanput, već sugerira da ih se nareže i servira u porcijama koje se onda, ovisno o preferencijama, mogu jesti s priborom ili rukama.