LJUBAV NIKAD JEFTINIJA

Na eBayu kupili svadbu za 400 kuna

29.09.2009 u 13:02

Bionic
Reading

Da bračna sreća ne mora unazaditi protagoniste za desetke tisuća eura, otkrio je par iz Velike Britanije. Svoju su svadbu kupili na aukciji. Slavlje za 35 ljudi s uređenim prostorom, hranom i cugom stajalo ih je 400 kuna

Malo koga će organizacija svadbe odvesti na eBay, no Colette Palin i njezin izabranik ceremoniju svoga vjenčanja riješili su upravo tamo. Na aukciji se nudio svadbeni aranžman sa simboličnom početnom cijenom i mladenka je upisala ponudu od 51 funte, tek toliko.

'Nisam više mislila o tome, jer mi je izgledalo nevjerojatno da bih mogla pobijediti u licitiranju. No kada sam dobila poziv, nisam mogla doći k sebi', kaže Colette koja se udala za 34-godišnjeg inženjera Leeja Clarka.

Menadžer Buckatree Halla gdje se održala svadba i koji je pokrenuo aukciju, objasnio je kako su očekivali da će ih stvar stajati više nego što će eventualno zaraditi. Iznos od 51 funte ipak je rekordno malo za inauguralni šampanjac, predjelo, glavno jelo, desert i vino za 35 uzvanika. Taman toliko da im posluži kao genijalna reklama.